Dai | Infosport | Fc Trefalke startside | Fc Trefalke 2

Forstærkninger på vej
Ref af bestyrelsesmøde d 20.5.2012
Årets julefrokost var særdeles velafviklet
Referat af bestyrelsesmøde 17/6-11
Falkene blæser fremad
NÆSTE KAMP MANDAG DEN 18. APRIL I KLØVERMARKEN
Trefalke skriver kontrakt med Thorbjørn!
Transferaktivitet hos Falkene
Referat spillermøde 5/10-2009
SPILLERMØDE 5/10-2009
SPILLERMØDE 5.OKTOBER
Spillermøde
Et tilbageblik på sæsonen 2008

Trefalke fri af nedrykning
Kontingent - sådan gør du
Don E freder spillertruppen
Årets titler i Trefalke 2007
SKADESLISTEN
Referat af mødet d. 11/1-07
Årets Falke 2006
Årets afslutning

Rækkevinder 2006
Træningslejr forude!
TILSKUERKAMP TEMA: MOR!
VELKOMMEN TIL TREFALKE'S HOLD 2
Velkommen til Falkenes nye site

 

Forstærkninger på vej

Da FC Trefalke i dag genoptog træningen efter sommerpausen, var der et par velkendte ansigter til stede på anlægget på Lersø Parkallé. Anders Kirkeby og Troels Kolster er tilbage i Danmark efter kontraktudløb på lukrative aftaler i henholdsvis Oman og Mozambique. Falkenes sportschef Nøgte afviste dog blankt, at der var tale om en prøvetræning: "Absolut ikke. Kirkeby og Kolster er gode venner af huset og er altid velkomne til at træne med. Desuden kender vi udmærket deres niveau."

Dagens træning viste da også, at de to legender med tilsammen næsten 250 kampe på bagen vil kunne gå direkte ind og forstærke en trup, der i foråret lige har manglet det sidste i flere kampe. Spørgsmålet er nu, om man kan blive enige om en kontrakt og derved åbne for et comeback i den røde trøje. "Vi udelukker intet. Da oprykningen efter alt at dømme ikke bliver realiseret i denne sæson, har vi ikke økonomien til de store armbevægelser og kan ikke matche de forhold, som de to spillere har været vant til i udlandet med fri bolig og en mindre hær af tjenestefolk. Til gengæld er der tale om noget så sjældent i moderne topfodbold som spillere med klubfølelse, og derfor har vi en reel forhåbning om at få tilsagn om et fornyet samarbejde," lover Nøgte og tilføjer, at alle parter har ambitioner om at komme til at spille på et højere niveau.
´
Desuden håber man, at tilgangen af to så kendte kapaciteter kan lokke andre forstærkninger til Trefalke, hvilket kan blive nødvendigt, da holdets nummer to på topscorerlisten, Christian Ibsen, måtte udgå af dagens træning med en skade . Med en måned til efterårssæsonens start er optimismen dog i top i Trefalke: "Vi satser stærkt på at gøre det bedre end i efteråret og måske endda slutte i top seks!" slutter Nøgte.

trefalke.dk - bygget på zoccerzite
layout fasting.dk