dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Trefalke i overkommelig pulje publiceret d. 10. december 2003




Trefalke er næste år at finde i DAI række B-2. Dette i selskab med en række hold Trefalke bør kunne slå. Lumske BK og FC Høghs hev med nød og næppe en præsentabel midterplacering i land i DAIs dårligste række for syvmandsfodbold sidste sæson og er af pressen på forhånd udråbt til bundpropper. Herudover får de røde modeller mulighed for revanche over de gamle, men nådesløse ældre herre fra Freon som sidste år tyvstjal tre point på to scoringer i de døende minutter. Sidste års store skuffelse Torpedo Vesterbro er ligeledes at finde i puljen sammen med Freja 99.

Lidt mere skræmmende er FC Konya, der sidste år satte sig på 2. pladsen i række B-2, mens Saint Jock ligeledes fik en præsentabel placering i gruppe B-4. AMB blev nummer 9 i samme pulje, der kun havde 11 hold i alt.

Trefalke kommer altså til at møde hold, der i den overståede sæson har mødt megen modstand med tilhørende nederlag. Værst er det for Fox United, der måtte erkende deres manglende kvaliteter med en absolut bundplacering i række A.1. Samme række som Trefalkes hold 1 forlod med et smil på læben. Ydermere skal Trefalke møde SC Lolland, der kommer fra en skidt placering som rækkens pjerrot (bundprop) i syvmandsrækken B-7.







postet af apk

forside nyhedsindex
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.