dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Glæde i Trefalkelejren publiceret d. 10. december 2003

intet billede


FC Trefalkes nyudnævnte holdleder Eskil Hein er ikke sen til at erkende, at FC Trefalke bør være at finde i den absolutte top når sæsonen til oktober 2004 fløjtes af.



” Der er ingen tvivl denne gang, vi skal og vil rykke op. Målet er den 1. plads vi ikke fik sidste år. Jeg kan se at der er mange tidligere syvmandshold i puljen, de vil hurtigt finde ud af at der bliver scoret mange mål i 11-mandsfodbold, men bare ikke i den ende som de håber!”



Holdets keeper Anders Kirkeby er en tilfreds mand og er hurtig med en udmelding, da vi fanger ham på mobilen på vejen hjem fra Geneve, hvor lodtrækningen har fundet sted.



Kirkeby: Alle hold skal være velkomne i Valby Park og vi vil tage imod dem med kyshånd. Men når kampen går i gang vil de erfare, at på trods af gæstfriheden er Valby Park et uindtageligt fort – et helvede!



Specielt kampen mod SC Lolland bliver et interessant møde for holdets lollik og ivrige oplægger Thomas Brædder:



”SC Lolland bliver uden tvivl et interessant bekendtskab. Jeg kender ikke umiddelbart noget til holdet, men mon ikke de huser en fætter eller gammel skolekammerat – os dernede fra er jo stort set alle i familie og jeg ved da at min måmmor og måffar ikke har ligget på den lade side hvad det angår. Jeg er dog overbevist om at SC Lolland vil være en stor udfordring for de fleste københavnerklubber. Lollikker er fra barnsben vant til markbold og roekast, så Falkene kan forvente lange udkast og hård modstand når slaget skal stå på kløvermarkens knoldede baner.”



Det er et Trefalkehold sprængfyldt med selvtillid, der ser frem til det kommende år.





postet af apk

forside nyhedsindex
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
2 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.