dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Tak for i år publiceret d. 8. oktober 2004

intet billede


Slut på endnu en sæson for FC Trefalkes hold 2. Til dem der ikke var med i dag, kan jeg oplyse at vi nåede op på det halve dusin uafgjorte kampe ved at spille 2-2 mod Konya i en (lidet overraskende) uskøn forestilling. Udtalelser fra DAI-toppen kunne dog tyde på at vi slipper for at møde dem næste år...

39 points i 22 kampe er ikke specielt skidt, men alt tyder på at det alligevel kun rækker til en 6.plads. 5 nederlag - kun et mere end hvad Fox har nu med tre kampe tilbage - men man må sige at vi går ned på de mange uafgjorte.

Personligt synes jeg det er frustrerende at sæsonen slutter nu hvor man ellers virkelig var begyndt at kunne se gode takter i Trefalkes spil...men ok der er jo kamp igen allerede om 6 måneder :-(

Om et års tid kan vi forhåbentlig kigge på stillingen og se lidt flere hold placeret under os. Vi har truppen til det, især nu hvor de markante forstærkninger vi fik i foråret i Nyby, Klaus og HH for alvor er spillet ind på holdet. De har alle tre markeret sig meget stærkt både rent spillemæssigt og vistnok også på topscorerlisten med mange mål og assists samt MoMs. Tillykke til dem med den første veloverståede Trefalke-sæson!

Til sidst skal der lyde en tak til de spillere fra hold 1 der i løbet af sæsonen har fundet tid og lyst til at hjælpe, når vi har været i mandskabsmangel.

Ses vi til afslutningen - det gør vi vist nok!!!

Ace





postet af Ace

forside nyhedsindex
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.