dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
To nye spillere og to sejre og en uafgjort! publiceret d. 23. marts 2005




Falkene trodsede denne vinter både slud, sne, astmalunger og kulde for at opnå den optimale form forud for sæsonstart. Træningskampene viste, at den hårde vintertræning havde båret frugt. To sejre og en uafgjort ud af tre mulige. Her er de ’kolde’ facts:

Fc Trefalke – Fc 2002 5-2
Søren Kristiansen
Rasmus Fasting
Klaus Rasmussen
Nicolaj Nyby
Klaus Rasmussen

Fc Trefalke – Victorias Helte 1-1
Rasmus Fasting

Fc Trefalke – Fox United 3-2
Søren Kristiansen
Jacob Rudbæk
Eskil Hein

Falkene opruster endnu engang!
Med midtbane generalen Magnus Rønning-Andersson udlejet til ”FC Buda-Boys” indtil august, har Falkene sat skub i rygterne hos de mange fans, der dagligt følger Falkenes træning. Denne morgen kunne en stolt klubejer præsentere to forstærkninger, der skal udfylde pladserne efter Juhan ”$” Jeppesen, der har valgt at forlænge lejekontakten med ”Granada Hotboyz” sæsonen ud og Rønning-Andersson.
”I Peter Kragh har vi fået en spiller, der går forrest på banen med en sublim fighterevne, en god sparketeknik og et stort overblik.”
”Med Niels ”Didi” Karim har vi sikret os en spiller med en utrolig teknik både i luften og på jorden og en mand, der er farlig foran mål og kan afgøre en kamp på egen hånd.” ”Alt i alt har vi fået, hvad vi ønskede, og vi er meget tilfredse med, at de to spillere valgte netop Trefalke.”

Med de nyeste forstærkninger og en hjemvendt Troels Andres Kolster fra Brasilien virker Trefalke-truppen komplet og i besiddelse af den bredde, det kræver for at kunne kæmpe om en topfem-placering.





postet af Presseprinsen

forside nyhedsindex
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.