Nyheder - admin
Falkesejr! publiceret d. 19. marts 2006

intet billede

BK – Kapow – FC Trefalke 0-6 (0-3)

Trefalke spillede sin anden træningskamp i Farum mod Rivalerne BK-Kapow. Første del af kampen blev af de to hold brugt på at finde sig til rette på den fine kunstbane. Spillede bølgede frem og tilbage dog virkede Falkene farligst og efter tyve minutters spillede Kaiser Søren Møller helt fri foran mål og hermed 1-0 til Falkene. Første halvleg var god for Falkene. Peter Kragh fik vist sin fantastiske sparketeknik og i bogstaveligste forstand hamret bolden helt op i hjørnet på et frispark 35 meter fra mål. Falkene gik til pause med stillingen 3-0 på endnu et mål eminent mål af Møller.

I pausen blev der snakket om, at pasningsspillet skulle bringes mere i fokus. Falkene forsøgte at spille den mere rundt, men qua Kapows hidsige forsøg på at trække offside ved at trække forsvarskæden helt frem til midten lokkede de dybe afleveringer. Derfor blev det aldrig til det polerede pasningsspil, men til gengæld blev det til tre mål mere. Møller, Fasting og endnu en frisparksperle af Kragh.
God indstilling kendetegnede anden halvleg, hvor Falkene naturligt blev presset længere tilbage på banen. Desværre for Kapow manglede der lidt effektivitet i deres spil og deres presspil resulterede ikke i mere end et par afslutninger på mål. Meget af æren skal dog tilskrives Falkenes sikre firekæde, der kampen igennem viste fine takter.