dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Pressen jagter atter Falkene publiceret d. 4. februar 2003




Anders Tharsgaard og allerede igen i denne uge måtte Frederiksberg-klubben se forsiderne ryddet. Denne gang var det en af 2002-sæsonens helt store profiler, venstre back en Lauge Rasmussen, der måtte stille op til den utrættelige københavnske presses nærmest desperate kamp for at afdække hemmeligheden bag den dynamiske klubs fantastiske succes.
Efter MetroXpress' storslåede og opsigtsvækkende interview med Tharsgaard, ville den rivaliserende avis Urban ikke stå tilbage for konkurrenterne.
Det lykkedes dem -efter en en uge utålmodig venten - at opspore endnu en Falk i den danske hovedstad. Det var som altid en venlig og velformuleret Lauge Rasmussen der høfligt måtte svare på journalisternes spørgsmål.
De udsendte skribenter kunne, på trods af slørede spørgsmål om uskyldige emner som musik og studierabatter, ikke skjule deres virkelige dagsorden: nemlig at skaffe uvurderlige informationer om Falkenes planer for den kommende sæson.
Frederiksberg-klubbens wingback, der fortjent blev kåret som årets fighter i sidste sæson, lod sig ikke lokke i nogen fælder, ligesom han heller ikke blev bragt ud af fatning af Urbans kryptiske og betydningsladede spørgsmål. Endnu en gang måtte byens hungrende læsere slukøret konstatere at falkenes nøje planlagte opstartsfase ikke lader sig afsløre.

Det er dog forståeligt nok, at man som avis prøver. Der er jo ikke meget at skrive om, når forårssæsonen trods alt ligger flere måneder fremme





postet af Nicolai

forside nyhedsindex
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.