dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Pressechefen: "Op ad hegnet" udkommet!!! publiceret d. 17. februar 2003




Pressechefen informerer:

Gårsdagens pressemøde var tydeligt præget af lørdagens hændelser, og de mange interesserede journalister havde naturligvis mange spørgsmål til netop dette emne. Til dem som ikke har fulgt med i medierne på det sidste, skal det måske lige nævnes at det jo var i lørdags, at Trefalke stolt kunne præsentere dette års slagsang "op ad hegnet" for den sanghungerende skare af fans og journalister der var mødt op til release-partyet på Gyldenløvesgade 12.
Til pressemødet havde vi naturligvis inviteret bagmændene bag hit-singlen og journalisternes spørgsmål og ros haglede især ned over en stolt veloplagt APK Rocks, som svarede villigt på de mange spørgsmål.
Ovennævnte kunne blandt andet fortælle at man havde valgt at holde produktionen lokalt, selvom dette havde betydet at man måtte afvise ellers generøse tilbud fra både Sony og Bad Boy rec.
APK Rocks rettede endvidere en stor tak til et velsmurt crew på Diamond Dogs Studios for deres eminente arbejde.
Undertegnede forsikrede de fremmødte om at man fra ledelsen side har opfordet vores lokale producent til at indsætte nathold for at følge med de svimlende omsætningstal som singlen allerede har nået. "Vi ser frem til at se Platin-pladen pryde vores lokaler i den nærmeste fremtid" udtalte en veloplagt anfører, der ikke formåede at skjule en åbenlys tilfredshed med den forrygende succes "Op ad hegnet" allerede er blevet.
Der blev dog også tid til andre væsentlige informationer på mødet. Årvågne jounalister havde til søndagens træning bemærket en voldsom branding af det hædersomspundne mærke "Silver Spirit". Undertegnede kunne i den anledning bekræfte at en officiel sponsoraftale er på trapperne, men at ledelsen i øvrigt ikke kunne komme med kommentarer idet man befinder sig på forhandlingsstadiet.


Download singlen her





postet af Pressechefen

forside nyhedsindex
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.