dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Fasting slap med skrækken publiceret d. 3. april 2003




Det var en lettet Rsmus Fasting der valsede ud fra skadestuen på Frederiksberg hospital torsdag aften kl. 21.00. Få timer inden omkring kl. 18.30 blev Fasting tacklet hårdt af grønsværen, hvilket resulterede i en knoglebrække lyd inde i knæet...

Efter at have suget grundvand i fem minutter blev Fasting transporteret ud på sidelinjen, hvor skaden blev vurderet. Nikolaj, som ud over at være holdets Grand Old Man, også fungerer som holdlæge (med speciale i knæ), kunne godt se at den var gal med Fastings knæ, og foreslog en tur på skadestuen. Fasting kunne ikke støtte på benet og blev derfor sendt afsted med taxa, mens resten af holdet trænede færdig. Moralen på træningsbanen var ikke helt i top efter uheldet, men alle spillere mente, at det var bedst at spille videre, fighte, som Fasting ville have gjort.
Efter at have ventet en rum tid på Frederiksberg Hospital blev det så endelig Fastings tur. 20 minutter senere vendte Fasting tilbage i højt humør: "Benet skal amputeres" var den første kommmentar... Dog vidste det sig, at der kun var tale om en forstrækning i knæet, hvilket betyder, at Fasting om kort tid kan være tilbage på grønsværen. Et kort interview med lægen gjorde det klart, at der er håb om deltagelse allerede i søndagens kamp! Lægen udtalte: "Hvis han føler sig klar, kan jeg ikke se hvorfor han ikke skulle spille søndag!"
Miraklernes tid er altså ikke forbi, og nu håber hele Trefalkeholdet, at Fasting bliver klar til kampen søndag, en kamp hvor en af de øvrige angrebsprofiler, Troels Kolster, allerede har meldt afbud.





postet af snade

forside nyhedsindex
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.