dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

FC Trefalke- BK Vest 0-2 (0-0)

Målscorer: none

Assists: none

Tilskuere: 9

Man of the match: Anders Kirkeby

Trefalke:

Kirkeby, Bujandric, Rasmussen, Demskov, Poulsen, Hein, Beck, Kristiansen, Larsen, Jensen, Fasting, Hein, Find, Tharsgaard
Søndag formiddag skulle Trefalke bevise, at de havde klassen til at ligge i toppen af tabellen i række B-3, da de skulle møde favoritten fra Rødovre, B. K. Vest. Allerede fra start var der lagt op til en spændende kamp, idet Trefalke med en sejr kunne indtage 1. pladsen.1. Halveg var præget af nervøst Trefalkespill, der aldrig formåede at komme ind i kampen. Alligevel fik Anders Tharsgaard muligheden for at chokere drengene fra Vestegnen, da han halvflugtede et skud på mål, der til hans ærgelse blev rettet af og gik til hjørne. Halvegen igennem var Trefalke presset helt tilbage på egen banehalvdel og Trefalke kunne takke Jeppe Find for en redning på stregen og en velspillende Anders Kirkeby for, at de kunne gå til halveg med 0-0.
Anden halveg blev åbnet med et hurtigt mål af B.K Vest og der kom aldrig en rigtig tvivl om hvem, der ville gå ud af kamp som sejrherre. Målet til 2-0 kom efter en tilfældig chance, som køligt blev udnyttet af B. K Vest's angriber ved navnet H. Arsk.

Positivt: Der blev kæmpet og slidt fra alle mands side. Af og til så vi smukke hurtige kombinationer.
Negativt: Det ustrukturerede spil fra Falkenes side. Der kom aldrig ro over spillet og der blev i sidste ende losset for meget.

Falkene får 1 chilier
BK Vest får 3 chilier

- stillingen
 
- sæson 2000
- sæson 2001
- sæson 2002
- sæson 2003
- sæson 2004
- sæson 2005
- sæson 2006
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.