Gule kort: Zohdy, Poulsen

Man of the match: Daniel Bujandric & Nicolai Gleie

Trefalke:

Kirkeby, Bujandric, Rasmussen, Demskov, Poulsen, V. Hein, Beck, Kristiansen, Fasting, Gleie, Zohdy, E. Hein, Find, Tharsgaard
Det er vigtige point Trefalke skraber sammen for tiden i nogle yderst tætte kampe. Fredag aften kunne FC Trefalke skrive tre point mere på kontoen efter en spinkel sejr på 2-1 over Odense Bongvenner. Det var én af de kamp, hvor begge hold med en scoring kunne lukke kampen, men kampen blev reelt afgjort efter tyve minutters spil, hvor Falkene kunne score til 2-1.
Målet til 1-0 blev scoret af Trefalkes venstre back, the grand old man Nicolai Gleie, der efter smukke kombinationer med Anders Tharsgaard, pludselig stod fri foran mål og let kunne score til 1-0. Herefter var Bongvennerne hurtigt over bolden og efter et mindre forsvarskiks kunne de score til 1-1. Målet var uden tvivl en fejl af Falkene og det skal nævnes at Fc Trefalkes ellers så stabile målmand Anders Kirkeby, ikke så helt god ud i den situation, men han fik rejsning senere.
Målet til 2-1 blev scoret af den tilbage vendte angriber Peter Zohdy på et fantastisk forarbejde af den evigt hårdt arbejdende angriber Rasmus Fasting. Målet var et typisk centerforward mål, hvor Zohdy fik slidt sig ind foran en forsvarsspiller og prikket bolden i nettet. I anden halveg overtog Trefalke mere eller mindre spillet og samtidigt initiativet. Naturligvis blev Falkene presset tilbage på egen banehalvdel i kampens døende minutter. PÅ trods af to gule kort holdt Trefalke stand og fik de tre point i hus.

Positivt: Stort set alt teori fungerede i praksis. Gode kombinationer
Negativt: At Falkene ikke scorede fler mål.