Målscorer: 1-0 Klint Jensen, 2-0 Klint Jensen

Man of the match: Valdemar Hein

Trefalke:

a.kirkeby, l.rasmussen, n.gleie, k. poulsen, v.hein, m.andersson, s.kristiansen, r.fasting (c), k.jensen, e.hein, t.brædder, n.wanning, a.tharsgaard
Desværre er der ingen billeder fra kampen

Søndag formiddag skulle de Røde Djævle fra TreFalke endnu engang ud at bevise deres berettigelse i toppen af DAI’s B-række. Der var lagt op til et tæt opgør mod det etniske hold fra Firat, som tidligere på sæsonen var blevet besejret 4-0, men som også havde formået at slå Falkene i en træningskamp. Det ville med andre ord blive et endeligt show down mellem de to hold om, hvem der har overvægten i at kunne tage de andre op ad hegnet. Og ikke blot denne præstige stod på spil: der skulle også hentes point hjem til Falkene, hvis de stadig ville gøre sig gældende i kampen om 2.pladsen og dermed oprykningsspil til A-rækken. En uafgjort ville resultere i et nødvendigt 4-målssejr over Kick As i sidste runde (hvilket ville være lidet sandsynligt), så en sejr var målet før kick off.

I den kolde blæst på Kløvermarken blev der traditionen tro varmet op med firkant og indbyrdes opildning. Da banen omsider blev ryddet for uvedkommende kombattanter og dommeren lagde ud med en racist bemærkning eller to om modstanderholdet til Falkene, kunne Firat kun mønstre otte mand i startopstillingen. Var der en storsejr i vente? Det ville i så fald kræve koncentration fra start, men på den anden side: målscoren ville ikke betyde noget i kampen om 2.pladsen.

Måske var det dette faktum, der gjorde udslaget, idet 1.halvleg endte målløs! Chancer havde Falkene såmænd nok af, men skarpheden var ikke helt som den plejede foran Firats mål, der dog også skal siges blev vogtet af en yderst kompetent keeper. Dette i kombination med den kraftige vind, der umuliggjorde indlæg fra kanterne og i visse perioder også spil i dybden, resulterede i en skuffende målløs 1.halvleg. Eneste opmuntring var at Falkene sad solidt på kampen og at Firat ikke havde været farlige én eneste gang endnu.

I pausen var der bred enighed om, at det var os der sad på kampen og at vi bare manglede at få sparket bolden i nettet. Lidt mere aggressivitet og korporlighed blev efterspurgt, men ellers gik vi på banen med forvisningen om, at det ikke skulle vare længe inden første scoring kunne sættes på tavlen til Falkene.

Med modvind, men kampgejst gik Falkene på banen til 2.halvleg. Og inden længe kom forløsningen. Thomas havde fra sin højre back (i fravær af både Yuki og Juhan) masser af plads og løberum pga. Firats manglende spillere. Denne plads havde i 1.halvleg resulteret i flere farlige muligheder til Falkene, og i begyndelsen af 2.halvleg gav det bonus. Med små snævre 1-2-afleveringer og træk kunne Thomas lave en assist til Kaiser, der var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt inde foran mål. Forløsningen gav Falkene smag på mere, der dog desværre et par gange resulterede i at alle gerne ville op og være den satte næste scoring ind og ikke var så opmærksomme på markeringen. Firat nåede at blive småfarlige en enkelt gang på en lang aflevering med vinden i ryggen, men vores allesammens sikre sidste mand afværgede på sikker vis.
Klint var også manden bag den næste og sidste scoring i kampen igen med forarbejde fra Thomas. Tilfredsstillende fra vores stærke angriber, der er inde i en god stime og måske kan gøre det igen på lørdag i den afgørende kamp mod Kick As? Vi er i hvert fald mange der håber.

Endnu en sejr kunne sættes på kontoen, og vi beviste hvem der tager hvem op ad hegnet overfor Firat, hvilket var målet inden kampen. At vi burde have vundet større er mindre betydningsfuldt, og vi skal blot gå videre til kampen mod Kick As med erindringen om en frisk sejr i bagagen.

skrevet af V.hein

Positivt: Vi vandt en vigtig kamp og holdt nullet endnu engang. Vi fik deres lille hidsige 9’er ned i en glidende
Negativt: En målløs 1.halvleg mod otte mand er ikke godt nok. Men dårlig generalprøve… (12.X.02 kl. 13:30: Tilskuerkamp mod Kick As)