dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

FC Trefalke 1-1 Kafka (0-1)

Målscorer: A.Tharsgaard

Assists: zohdy

Tilskuere: 1

Man of the match: N.Gleie

Trefalke:

Kirkeby, Bujandric, Rasmussen, Brædder, Poulsen, Gleie, Jeppesen, Kristansen, Fasting, Jensen, Zohdy, E. Hein, Larsen, Tharsgaard

Fc Trefalke kunne med en sejr lørdag holde fast i B.K. Vest og anden pladsen med en sejr over underhundene fra kafka. Trefalke fik 1 point og kunne tage til takke med en tredjeplads. Et heroisk kæmpende Kafka hold forsøgte med alle ressourcer at få tilkæmpet sig et overtag i den noget sløje kamp. Dette resulterede i, at Kafka med et ikke særligt pænt, ja faktiskt grimt spil tvang Trefalke til at følge samme dur.
Men når spillet ikke er pænt er der heldigvis individualiteter som igennem små intermetzos formår at gøre spillet underholdene. Kafka havde i deres nr. 10 en spiller som virkelig var værd at følge. En fodboldspiller på et højt teknisk niveau, der ved små speciealiteter formåede at gøre den triste grå lørdag til en varm sommerdag. Med sjove bemærkninger og gøgl påtvang han sig gang på spillernes opmærksomhed som morerede sig over denne fantastiske spillers kunnen. Alle var efter kampen enige om at en spiller af hans kaliber tilhører en meget højere division. Fantastisk!
I anden halveg overtog Trefalke i vanlig stil overtaget på banen og påtvang sig nogle chancer til at lukke kampen. Efter en solotur fik Tharsgaard tilkæmpet sig til et retfærdigt dømt straffespark som han selv sikker eksekverede. Kampen sluttede med et uafgjort resultat, som egentligt var retfærdigt i forholdet til spil og chancer.


skrevet af don k

Positivt: vi scorede på straffe
Negativt: at vi ikke kunne følge med nr. 10

Falkene får 1 chili
kafka får 1

- stillingen
 
- sæson 2000
- sæson 2001
- sæson 2002
- sæson 2003
- sæson 2004
- sæson 2005
- sæson 2006
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.