dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

Kick AS - FC Trefalke 0-6 (0-2)

Målscorer: Andersson, Andersson, e.Hein, Fasting, Fasting, Fasting

Assists: e.Hein, e.Hein, Andersson, Rasmussen, Find

Tilskuere: 23

Men of the match: Andersson, Fasting, v. Hein

Trefalke:

a.kirkeby, n.gleie, l.ramussen, k.demskov, k.poulsen, v.hein, t.brædder, s.kristiansen, r.fasting, k.jensen, m.andersson, e.hein, j.find, a.tharsgaard


Fc Trefalke skulle lørdag eftermiddag møde rivalerne Kick as i den prestige fyldte kamp om andenpladsen i gruppe b-3. Før kampen var der drama i luften, da sejrherren af opgøret samtidig kunne kalde sig for nummer to og samtidig havde trefalke en 4-0 lussing at revancere. Netop anden pladsen ville give adgang til playkampe om oprykning til a-rækken, så det var ikke kun prestige, der var på spil denne kolde lørdag eftermiddag i Valby.

Trefalke kunne give debut til Anders Tharsgaard, der efter en længere periode væk fra holdet kunne indtage pladsen ved siden af Magnus Andersson, e.Hein og t. Brædder på den centrale midtbane.

Trefalke kom uden tvivl bedst igang, da de efter en 15 min. tovtrækkeri fik tildelt et straffespark begået mod altid heroisk kæmpende Eskil Hein. Andersson viste her stor rutine ved koldblodigt at score fra 11 meters pletten til 1-0. Efter scoringen kunne man virkelig spore en lettelse hos de røde modeller, der nu spillede mere frit og med en ekspliciteret vilje til at vinde. Alle 11 mænd kæmpede det bedste de havde lært og anstrengelserne skulle da også give pote, da en Kick AS spiller i ly af mørket agerede målmand på e.heins ellers sikre scoring med en flagrende hånd. Men ingen kunne narre den rutinerede dommer, der vanen utro straffede denne handling med et korrekt rødt kort. Dejligt at se en dommer, der tør hvor andre tier. Hermed var Kick AS reduceret til 10 mand og Andersson var igen overladt det tunge ansvar at skulle eksekvere fra 11 meterspletten. Usigelig sikker scoring fra hans side og så stod det 2-0. Herefter fik de blå rivaler endnu et gult kort for en nådesløs takling, der sender tankerne tilbage på hvor hårdt det må være at blive stemt ud af årets robinson så tæt på finalen, men Kick As stod tilbage 9 mand. I hovederne på de blå fra Vaby må tankerne om, at et point mod Trefalke var nok til at bevare anden pladsen have figureret. I hvertfald blev der kæmpet fra deres side og det lykkedes dem at holde Falkene fra fadet til anden halvej.

Jeg ved ikke om Kick As har nogen træner i hvertfald må han stå til en fyreseddel, da han helt uforståeligt havde valgt at placere den fysiske og målfarlige angriber Thomas Minyi (11) på bænken de første 45. min. De fleste husker vel hvordan han scorede tre mål i forårets første kamp og han havde da været i Falkenes tanker under de taktiske overvejelser. Hans plads var i stedet overladt til den noget mere ufarlige angriber med nummer 20 så forsvaret på fortinligvis fik holdt ude af kampen og ham så man ikke mere til i anden halvej.

Det virkede som om Kick As stadig havde en tro på at de kunne score to mål mere fra starten af anden halvej, dette samtidig med at netop nummer 11 var belevet indskiftet kom AS lidt højere op på banen, men farlige blev de aldrig. Kirkeby havde stort set intet at lave, men dette var i høj grad en konsekvens af den velspillende kvartet Rasmussen, Gleie, Demskov (Find) og v. Hein. Netop Find fik en hovedrolle da han med en millimeter præcis aflevering fandt e. Hein, der på koldblodig vis kunne lukke og slukke med scoringen til 3-0.

Herefter startede mordet i Valby. Tilskuerne krævede underholdning (og effektivitet) og det skulle de få. Da kampen var slut kunne Rasmus Fasting række hænderne i vejret og fejre sit første hattrick i Trefalke regi. Rasmus Fasting bør sende et par venlige tanker til Kick As' målmand, der havde en skidt dag i målet og som gjorde tingene lidt lettere end forventet.

Efter sådanne en kamp er det svært at fremhæve enkelte personer, der gjorde det bedre end andre. Denne sejr var en holdsejr hvor samtlige mænd kæmpede det bedste de havde lært. Midtbanen var velspillende og var både med fremme når der skulle scores og med tilbage når der skulle forsvares. Angriberne viste stor skarphed foran mål og den eneste chance der blev "brændt" var Kaisers skud, der tog indersiden af stolpen for at ryge ud igen, i stedet for ind. Derfor var der også hele tre man of the match, idet der var tre der fik det samme antal stemmer, sjovt nok én fra hver kæde. Denne kamp vil aldrig blive glemt for den moral, vilje og koldblodighed trefalkespillerne udviste i en så afgørende kamp og derfor også seks chilier.



skrevet af ap

Positivt: Vi viste hvad vi kunne når det virkelig gjaldt!
Negativt: At der ikke var flere tilskuere til så vigtig en kamp.

Falkene får 6 chilier (en for hvert mål)
Kick as får 2 chilier

- stillingen
 
- sæson 2000
- sæson 2001
- sæson 2002
- sæson 2003
- sæson 2004
- sæson 2005
- sæson 2006
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.