Målscorer: Selvmål, Thomas Brædder (straffe)

Trefalke:

Kirkeby, V. Hein, Find, E.Hein, Brædder, Gleie, Kristiansen, Fasting, Poulsen, Klingberg, Wanning.

Der er desværre ingen billeder fra denne kamp, beklager!

(Pga. strejke)

Kampen mod FC Knödel fredag d. 6 september, var kampen hvor FC Trefalke med en sejr havde muligheden for at cementere sin 2. plads i rækken, en opgave der skulle være overkommelig mod et middelmådigt hold som falkene to gange tidligere har taget godt og grundigt op af hegnet.

Det var et oplagt og selvsikkert hold i der denne solrige eftermiddag indtog kløvermarkens baner, og efter den rutineprægede opvarmning, var det også klart at det var Trefalke der sad på kampen som var præget af teknisk flot spil og hurtige kombinationer. Bl.a. blev det til et hovedstød på overliggeren fra den altid målfarlige Fasting.

Belønningen kom kort inde i 1. halvleg da Thomas Wede Brædder med et let indad skruet spark, på hjørne, sendte bolden fra venstre ind i et panikplaget Knödel forsvar, hvor undertegnede i kamp mod en modstander fik skabt en tumult med et selvmål til følge.

FC Knödel var dog ikke så opgivende som de plejer og kæmpede med al rimelighed en brav kamp for at komme tilbage i kampen. Spillestilen var dog stadig præget af nogle forudsigelige hurtige træk op ad venstrefløjen. Inden halvlegen havde det forøgede pres resulteret i et udlignende mål mod et lidt søvnigt rødt forsvar hvor alle spillede en uvant plads da 8 mand havde meldt afbud til kampen.

Efter halvlegen fik Knödel holdet et overordentlig heldigt mål på en helflugter fra lidt over midten som i en stor bue ramte i ned i det lille hul der var mellem Don K. og de rødes netmasker.

Frustrationen var meldte sig hos et velspillende rødt hold som havde spillet sig til adskillige gode chancer og i det hele taget sad på kampen rent spilmæssigt. Det blev til en del bitre bemærkninger og råben og skrigen, et problem der bedst løses ved at alle holder mund og koncentrerer sig om spillet, hverken overdrevet opmuntring eller det modsatte er formlen til succes.

Da Knödel på et hurtigt kontra slog bolden i maskerne til 3-1 var falkene noget overraskede men ikke opgivende. Efter et halvgroft frispark, satte Thomas Wede Brædder bolden på pletten og tog tilløb og sikrede de røde et mål på et overlegent placeret spark midt i målet.

Derefter blev de ikke til de store chancer hverken i den ene eller anden ende af banen, og et tydeligt frustreret rødt hold måtte indse at de var slået af et lidt heldigt men kamplysten Knödel mandskab.

Ligesom mod bonvennerne var det tydeligt at se at 12 mand med flere småskader ikke er den rette opskrift i b-rækken, hvorfor problemet med de mange spillere der er faldet lidt af hesten efter ferien melder sig som en alvorlig hindring for falkenes kamp om toppen.