dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

FC Trefalke 2-1 Knoedel (2-1)

Målscorer: zohdy, fasting

Assists: zohdy

Tilskuere: 8

Man of the match: Magnus

Trefalke:

Kirkeby, Bujandric, Demskov, V. Hein, Gleie, Snaden, Rønning-Andersson, Ekmann, E. Hein, Fasting, Zohdy, Jeppesen, Jensen

Knoedel kom til Valby med nederlaget fra træningskampen i marts stadig frisk i hukommelsen – og stadig klynkende over de små skavanker deres skrøbelige bentøj havde fået ved den lejlighed…

Det viste sig dog snart at være et ganske andet og noget stærkere hold, de stillede med denne gang, så modstanden blev hårdere end ventet. Kampen bød på et glædeligt comeback til Magnus, der spillede sin første kamp for Trefalke i mere end 18 måneder!

Selve spillet i denne kamp blev aldrig specielt godt, bl.a. personificeret af Kaare Ekmann, der havde følgende udtalelser efter kampen:

”Jeg spiller uden selvtillid for tiden…spilleglæden mangler og det gør det ikke bedre, at modstanderne råber abelyde efter mig”. På spørgsmålet om hvad der gik galt ved, da han missede en gigantisk chance lige foran mål, havde Ekmann denne kommentar: ”Jeg får simpelthen solen i øjnene…derudover synes jeg det var en god kamp – det er et succeskriterium få mig, at filme mig til mange frispark, og det lykkedes over al forventning”.

Trefalkes mål var til gengæld nydelige: Fasting åbnede scoringen med et følt skud uden om Knolde-keeperen, og Peter fulgte op med et velplaceret langskud. Netop langskuddene har været lidt af en mangelvare hos Falkene, så det var godt at se sidste sæsons topscorer få gang i det.
Knoedel fik reduceret, men til sidst kunne hjemmeholdet fortjent trække sejren i land, især på baggrund af Magnus’ kompromisløse stil på midtbanen, der brød mangt et angreb fra Byens Knolde. Man kunne bestemt ikke se, at han burde være rusten efter så lang en pause, men blev tværtimod næsten enstemmigt kåret til Man of the Match. Positivt var det også at få alle tre points på en dag, hvor der aldrig rigtig blev spillet det spil Trefalke er så kendt og elsket for i hele det storkøbenhavnske område.

skrevet af e.hein

Positivt: Vi kom til mange chancer og et-to spillet flød ordenligt for første gang
Negativt: Scorede for lidt mål, folk ikke opmærksom på offside fælde ikke fungerede.

Falkene får 2 chilier
Knoedel får 2 chilier

- stillingen
 
- sæson 2000
- sæson 2001
- sæson 2002
- sæson 2003
- sæson 2004
- sæson 2005
- sæson 2006
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.