dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

FC Trefalke- RM FC 3-2 (1-1)

Målscorer: Bujandric, Fasting, E. Hein

Assists: Jeppesen, Kristiansen

Tilskuere: 5

Gule kort: none

Man of the match: Kim Demskov

Trefalke:

Kirkeby, Bujandric, Gleie, Demskov, Poulsen, Hein, Jeppesen, Kristiansen, Fasting, Jensen, Zohdy, Hein, Find, Tharsgaard
FC Trefalke fik fredag eftermiddag tre meget vigtige point, da de besejrede RM FC med cifrene 3-2. Fra dommerens første fløjt var det tydeligt, at Trefalkes spil var præget af den meget dårlige bane og nervøsiteten tæt knyttet til sæsonpremieren. Trefalke var famlende og turde ikke taget ansvaret på banen. Efter en meget rodet affære med to store chancer til Klint ”Kaiser” Jensen og Rasmus Fasting, fik RM’s bedste mand med nr. 5 scoret på en løs chance ved en dødboldsituation.
Så skete det utrolige. Netop indskiftede Daniel Bujandric øjnede at RM’s keeper var havnet lidt for langt ude af sit bur, han tog chancen og scorede fra en afstand af 40 meter. Meget kan man sige, men Bujandric han har målnæse.
I anden halveg viste Trefalke vejen til succes. Med kamp og intensitet overtog de spillet, hvilket resulterede i to smukke mål. Først ved Rasmus Fasting, der modtog en bold fra Juhan Jeppesen, der derefter knaldede den i modsatte side. Et virkeligt klassemål og måske det bedste i kampen, hvis ikke Bujandric havde tænkt sig at score sådan et glimrende mål samme dag som Rasmus Fasting. Målet til 3-1 blev sat ind af Eskil Hein, som igennem hele kampen brillerede med storspil, overblik og frække driblinger. Hvis ikke RM’s højre back var en smugle rundtosset inden kampstart, var han det ganske vist bagefter.
Han fik i hvert fald ikke fat i Kristiansens aflevering til Hein, der i to forsøg kunne passere den noget passiviserede keeper fra RM. Det lykkedes RM at få reduceret til 3-2, men Trefalke beholdt sejren på en kampgejst og vilje der ikke er set længe.

Positivt: Vi kom godt fra start og klarede presset
Negativt: At der var en del usikkerheds tegn som skal rettes.

Falkene får 3 chilier
RM FC får 2 chilier

- stillingen
 
- sæson 2000
- sæson 2001
- sæson 2002
- sæson 2003
- sæson 2004
- sæson 2005
- sæson 2006
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.