Målscorer: H. Lykke, N. Gleie, M. Rønning

Trefalke:

Demskov, Bujandric, Poulsen, V. Hein, Kristiansen, E. Hein, Larsen, Gleie, Rønning, Lykke, Jonas

Der er desværre ingen billeder fra denne kamp, beklager!

(Satellit problemer)

På forhånd havde Trefalke ikke de store forhåbninger om pointmæssigt udbytte til efterårsdebuten mod det suveræne tophold, BK Vest. I baghovedet lå erindringen om de to holds møde i foråret, hvor falkene blev komplet udspillet og var heldige med at slippe med 0-2 på hjemmebane. En lang række afbud fra nøglespillere kombineret med det faktum, at hovedparten af holdet ikke havde sparket til en bold i to måneder, gjorde at optimismen kunne ligge på et meget lille sted før torsdagens kamp i Rødovre.

Derfor var det også overraskende for begge hold, at Trefalke kom bedst ud af starthullerne og faktisk dominerede kampen det første kvarter med fine kombinationer og nogle friske afslutninger. Men så vågnede holdet fra Vestegnen op, og på 10 minutter straffede de tre gange personlige fejl i gæsternes forsvar prompte med scoringer, og kampen var sådan set afgjort. Trefalke havde svært ved at svare igen og blev presset tilbage på banen af et BK Vest-hold, der for alvor lugtede blod og synede en kæmpesejr. De kom da også på 4-0 på deres fjerde afslutning, før Henrik kort før pausen tog chancen fra 40 meters afstand og smukt reducerede via underkanten af overliggeren.

I pausen var der ikke det store at sige; slaget var tabt, men der skulle kæmpes videre så nederlaget kunne begrænses mest muligt. Nicolai stod pludselig helt fri i modstandernes felt og kunne heade Daniels perfekte indlæg i kassen, og ved stillingen 5-2 havde Eskil chancen for at reducere yderligere, da Jonas efter at have afdriblet keeperen smed den ind over. I stedet for en helflugter blev der dog kun sparket et hul i luften, og Vest beviste igen, at de havde smuglyttet til Søren – de forventede effektivitet – og på et hurtigt kontra lukkede de kampen endegyldigt. Magnus fik lavet et rigtigt energimål og pyntede med sin tredje sæsonscoring på resultatet, der altså blev 8-3.

Tempoet var generelt ganske højt gennem alle 90 minutter og der var heller ikke meget sommerkamp over tacklingerne, der dog aldrig blev for voldsomme, hvilket den udmærkede dommer var mand for at sørge for. Opgøret bød også på en interessant lille kamp i kampen mellem Magnus og en af hans gamle holdkammerater fra B93 – og Trefalkes midtbanestjerne trak sig sejrrigt ud af de fleste af duellerne mellem de to.

Alt i alt var det en fortjent sejr til BK Vest, en sejr der dog aldrig burde have været så stor. De havde 10-11 afslutninger i kampen, men scorede altså otte gange, hvoraf Kaare endda kun kan klandres for en enkelt. En skræmmende kynisme og effektivitet har bragt Vest til tops i rækken, og der bliver de nok, men kan Trefalke finde det tidlige forårs spilleglæde frem igen, er de sekundære topplaceringer bestemt stadig indenfor rækkevidde.

Positivt: Vi gik aldrig helt ned, så nederlaget blev trods alt ikke så stort som det så ud til på et tidspunkt.
Negativt: Vores elendige form, spillemæssigt og fysisk, blev udstillet på værste vis. Sommerferien har været en lidt for lang træningspause…