dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

F.C. Trefalke – Wiesel 3-0 (1-0)

Målscorer: 1-0 Gleie, 2-0 Gleie, 3-0 Poulsen
Gule Kort: none

Assists: none

Tilskuere: 2

Man of the match: L. Rasmussen

Holdet:
Kirkeby, Rasmussen, Demskov, V. Hein, Jeppesen, E. Hein, Rønning, Brædder, Gleie, Kristiansen, Poulsen, Larsen, Zohdy


Kampen mellem Trefalke og Wiesel var på forhånd af eksperter blevet udråbt til årets dyst. En kamp fyldt med intensitet, spænding og ikke mindst godt spil. Tidligere på året havde Wiesel meldt fra til den første indbyrdes kamp, sandsynligvis af frygt for de flyvende Falke, men denne gang mødte Wiesel op. Det skulle hurtigt vise sig, at Falkene var Wiesel overlegne, for allerede efter et minuts spil bragte klubbens formstærke altmuligmand Nicolai Gleie med sit fjerde sæsonmål Falkene på sejrskurs. Atter viste Nicolai sit store potentiale, da han med succes spillede både forsvar, midtbane og angreb og kronede indsatsen med 2 mål.

Der var altså fra kampens start dækket op til festmiddag for Falkene og den første luns blev taget, da Nicolai med godt overblik og fra lang afstand lobbede bolden over en prisgivet målmand til en 1-0 føring. Det forventede stormløb mod Wiesels mål udeblev da heller ikke, men det var som om det tidlige mål fik Falkene til at hvile på laurbærene. Spillet flød godt, men koncentrationen og konsekvensen manglede foran målet på en dag, hvor Falkende snildt kunne have scoret 10 mål. Store chancer blev brændt på stribe og man hørte mangen en Trefalkespiller råbe: ”Aaaaarj, jeg forlanger effektivitet.” På trods af den store overvægt i spil og chancer formåede Falkene dermed ikke at score yderligere i første halvleg. Når Falkene fik så let spil hang det også sammen med Wiesels noget amputerede trup. De startede 9, så kom de op på 11, men en skade et kvarter inde i kampen gjorde af størstedelen af kampen blev spillet med 10 mand.

Anden halvleg lignede til forveksling første. Mange chancer blev misbrugt og der skulle en mindre tilfældighed til før Falkende kom foran 2-0. Igen var det Nicolai Gleie der scorede. Et indlæg fra højre dumpede ned i feltet, hvorefter der blev afsluttet. Målmanden reddede i første omgang, men bolden røg lige ud til Nicolai der hurtigt senden bolden i nettet. På stregen sprællede målmanden som en gøgler i et circus, men forgæves. Dog ma til hans forsvar siges, at han på dagen var en af Wieses allerbedste. Målet var en forløsning, men det kom dog ikke til at betyde at der blev brændt færre chancer. Stormløbet mod Wiesles mål fortsatte, og Falkene viste med varieret spil og stor spillelyst, at de hører til i den øverste del af tabellen. En af de helt store fornøjelser at følge var dagens mand Lauge Rasmussen, vis navn blev råbt taktfast i omklædningsrummet, da diskussionen faldt på hvem der havde fortjent denne ære. Lauge var med sine hurtige ryk op langs sidelinjen og sine sikre defensive indgreb en torn i øjet på det noget spage Wiesel mandskab.

Det hårde Trefalkepres udmøntede sig i yderligere en scoring, da Kaare Poulsen med et stramt skud slukkede lyset for Wiesel. Skuddet blev rettet af, og målmanden var atter prisgivet. Kaare spillede i øvrigt afskedeskamp for sine Puma King støvler og det kronede han med en fornem optrædden og det første mål i netop de støvler.

Kampen sluttede 3-0, og resultatet siger meget lidt om kampen som helhed, for som før nævnt burde Falkene have sikret sig en noget mere komfortabel sejr.

Dagens citat: ”Vi gider altså ikke det der vold Trefalke…” sagt af en Wieselspiller uden grund

Skrevet af Søren Kristiansen
Positivt: Falkene spillede velovervejet og varieret og holdt Wiesel fra fadet. Wiesels chancer opstod kun som følge af dødbolde.
Negativt: Negativt:”Jeg forlanger effektivitet…!”

Falkene får 3 chilier
Wiesel får 1 chili

- stillingen
 
- sæson 2000
- sæson 2001
- sæson 2002
- sæson 2003
- sæson 2004
- sæson 2005
- sæson 2006
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.