dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Fc Tre Falke - Fc Freon 3-1 (1-0) 24. juni 2003




Målscorer: r.fasting, k.jensen, m.andersson

Assists: n.gleie, a.tharsgaard, t.brædder

Tilskurer: 1

Kort: none, none

MoM: a.tharsgaard

Holdet: a.kirkeby, n.gleie, k.poulsen, v.hein, j.jeppesen, s.kristiansen, r.fasting, k.jensen, e.hein, j.find, a.tharsgaard, t.brædder, m.andersson, t.kolster


Efter flere måneders vintertræning på kunstgræs og grus blev sæsonen endelig sparket i gang denne søndag formiddag, hvor Tre Falke blev konfronteret med sidste sæsons rivaler fra FC Freon.
Rivaliseringen de to klubber var intens sidste sæson og alle forventede et tæt og måske hårdt spillet opgør.
Optakten til kampe lød på tre smertelige nederlag på stribe i træningskampene, hvilket ikke ligefrem lagde op til en flyvende start for det glamourøse hold fra Frederiksberg. En alvorssnak efter ydmygelsen mod de ellers ikke skræmmende Los Bastardos efterfulgt af en god gang træning gav dog fornyet håb og moral, hvilket et aldrende Freon hold kom til at mærke.
Freon havde tydeligvis lagt mærke til de ikke skrækindjagende træningsresultater og mente 30 sekunders opvarmning var nok til at hive en sejr i land, hvilket viste sig at være en undervurdering af Trefalkes aktuelle styrke.
Et motiveret Tre Falke mandskab gik på banen og fik hurtigt overtaget mod Freon der forsøgte at forsvare sig ved at pumpe lange violiner op ad banen – tydeligt inspireret af Los Bastardos’ succes med samme taktik.
I dag stod forsvaret dog helt anderledes placeret og lukkede solidt af på alle pladser.
Magnus var fra starten placeret i forsvaret for at give lidt ekstra rutine og sikkerhed, hvilket viste sig at være en fornuftigt taktisk beslutning. Forsvaret viste dog også stor styrke efter Magnus blev ”forfremmet” til midtbanen og Valdemar viste, at træningsindsats og kampindsats ikke nødvendigvis hænger sammen!

Selvom falkene sad på det meste, skulle der en indskiftning af holdets ’Guti’, Kaiser, til, før Freons offsidefælde blev knækket. En stikning i dybden var nok til at Kaiser med sædvanlig kirurgisk præcision kælede bolden udenom den fremstormede målmand.
Spillet og kombinationerne begyndte herefter at flyde bedre for falkene, mens Freon fortsat bed fra sig i form af sporadiske kontraløb, der alle blev sikkert varetaget af Kirkeby i målet, der spillede en god kamp trods stærke smerter i sin famøse hofte.
Begge hold kom ud til anden halvleg med ønsket om at spille fodbold og starten af halvlegen bød kun på få reelle chancer til begge hold.
Falkene havde dog stadig overtaget og vi skulle frem til midten af anden halvleg før kampen reelt blev afgjort. På en tydeligvis indøvet detalje gennemgik Brædder og Magnus de første par sider af ’Fodboldens ABC’ og viste hvor enkelt fodbold kan spilles. Et ”kattepoteindlæg” fra Brædder til Magnus’ pandebrask afgjorde reelt kampen og falkene begyndte nu for alvor at se ud som om de nød at spille bold på den ellers knoldede bane.
Sidste sæsons topscorer, Fasting, fik lov til at lukke ballet af efter en elegant tur af holdets ”grand old man” Nikolaj Gleie, der viste noget at det overblik der gjorde ham til ”årets spiller 2002” og sneg sig igennem offsidefælden for at lægge den ind til kaptajnen, der bare skulle sætte indersiden på.
Det kunne, og burde, være blevet en større sejr, men endte lidt ærgerligt med en Freon reducering på et lidt tilfældigt frispark.


Efter Chilis mere eller mindre frivillige tilbagetrækning som holdets maskot, står det stadig lidt åbent hvem/hvad der skal overtage Chilis trone og status. Holdets abe har naturligvis foreslået aben ’Rynke’, men så vidt referenten er orienteret, er et endeligt valg af maskot ikke fastlagt endnu.
For ikke at ødelægge moralen på dele af holdet foreslår jeg, at vi indtil videre har ’Rynke’ på prøve og afventer et portræt af ’Rynke’ fra dens ejermand Kaare Poulsen.

Tre Falke får 4 ’Rynker’ for en topmotiveret indsats, der lover godt for sæsonen. Sejren kom dog på en lidt billig baggrund, da Freon er set bedre spillende. Vi efterlyste alle motivation og vilje og derfor de 4 ’Rynker’.
FC Froen får 2 ’Rynker’ for at holde liv i kampen og kæmpe til sidste fløjt

Positivt: Falkene fik gejsten tilbage og kunne trække sig tilbage med god moral efter sæsonens første sejr, der placerer dem hvor de hører til i toppen i tabellen. Fremme ligger kampen mod FC København som må forberede sig på hård modstand næste søndag
Negativt: Desværre blev kampen kort for holdets elegante forsvarer, Juhan, der nok må se falkene fra sidelinien de næste par kampe. God bedring Juhan!

I øvrigt: vi spiller som rerger 3-1 med freon

Vi får karakter 9
De får karakter 6


Skrevet af a.tharsgaard


sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.