dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Lokomotiv Kbh. - Fc Tre Falke 1-5 (1-1) 24. juni 2003

billede mangler


Målscorer: p.zohdy, t.brædder, p.zohdy, p.zohdy, m.andersson

Assists: r.fasting, t.brædder, s.kristiansen

Tilskurer: 8

Kort: none, none

MoM: p.zohdy

Holdet: d.bujandric, n.gleie, k.poulsen, v.hein, s.kristiansen, r.fasting, k.jensen, p.zohdy, a.tharsgaard, t.brædder, m.andersson


Fredag eftermiddag klokken 16.30 samledes et afbudsramt Falkehold til udebanekampen mod Lokomotiv København på Kløvermarkens efterhånden slidte baner. Afbudene var så omfattende at vi måtte lave radikale ændringer på holdet, uden at det dog skulle blive et problem for spillet. Kampen blev fløjtet i gang på en meget trist bane proppet med huller, men på trods af det fungerede Falkenes kombinationsspil dog udmærket.
Starten var præget af lidt følen hinanden an, men senere udviklede det sig til store chancer i begge ender. Lokomotiv havde nogle angreb, der fuldstændigt splittede forsvaret, men Aben viste sig som en glimrende substitut for AP på målet. Specielt en fantastisk tv-redning vakte jubel blandt fansene blandt hold 1, der trofast var mødt op ude på sidelinien. Efter en masse åbne chancer til Trefalke blev scoringen endelig åbnet af Thomas, der blev spillet helt fri på et indlæg fra venstre side og ingen problemer havde med at putte den i kassen.
Lokomotiv fik dog hurtigt udlignet på et meget uheldigt straffespark, der blev dømt da bolden røg op på Klints arm ved et hjørnespark. Det førte til 1-1 ved pausen efter en 1. halveg præget af kraftig modvind og alt for mange off-sides.

2. halveg blev et stormløb mod Lokomotivs mål og efterhånden vadede vi i chancer, men angriberne havde ikke fået indstillet kanonen – Aben bemærkede senere at de jo blev munket forbi. Peter foldede sig dog senere ud med et hattrick, det første mål på et lob efter en frispilning. Vi fandt senere ud af at undgå off-side fælderne, og det førte til to yderlige frispilninger til Peter, som omsatte dem til henholdsvis 3-1 og 4-1. Som en afslutning på kampen luskede undertegnede sig med frem fra midterforsvaret og kunne, efter en aflevering fra midten, runde af til 5-1. Alt i alt en sikker sejr, der dog burde have været vundet en del større.



Positivt: fortsat positivt spil. falkene viser større grad af stabilitet og flexibilitet i spillestil
Negativt: stadig for mange brændte chancer

I øvrigt: falkenes største sejr siden kickas kampen

Vi får karakter 10
De får karakter 5


Skrevet af m.andersson


sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.