dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Discipline D. - Fc Tre Falke 2-1 (0-0) 24. juni 2003




Målscorer: p.zohdy

Assists: none

Tilskurer: 5

Kort: n.gleie, m.andersson, none

MoM: t.brædder

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, n.gleie, k.poulsen, v.hein, j.jeppesen, r.fasting, p.zohdy, e.hein, j.find, a.tharsgaard, t.brædder, m.andersson, t.kolster


Det var dagen de Røde Falke havde set frem til. De skulle vise omverden, at det ikke var forkert at Falkene før sæsonstart blev anset som favoritter til at løbe med 1. pladsen. Sådan skulle det dog ikke gå. De mødte et hold, der var Falkene værdige og som gerne ville spille fodbold. Efter en omgang tovtrækkeri kunne den noget usikre dommer fløjte til halvej med resultatet 0-0. Det havde været 45 min. med chancer til begge hold, dog uden nogle decideret oplagte scoringschancer. Begge hold gik til makronerne specielt Discipline D. ville gerne vise Falkene at de var mænd trods deres noget ’drengede’ udseende.
Anden halvej startede hvor 1. sluttede. En kamp på midtbanen som man set i bakspejlet nok må sige at Discipline slap bedst ud af. Inden kampen havde Discipline træneren valgt at lade den lille Kasperle starte på mål. Tiden skulle vise at netop han inden for 10 min både skulle prøve at være skurk og helt. Han bragte nemlig de blå drenge på 1-0 efter et dømt straffe. Sikker scoring. Minuttet efter skulle han agere Pjerrot og midt i hans vanvittige fumleri kunne den utrolig skarpe Peter Zohdy prikke bolden fra hans ben og trille den i mål. Meget besynderligt, men Zohdy skal have en masse kredit for sin opmærksomhed!
Herefter lignede det unægtelig et uafgjort resultat, men på forunderlig vis dømte den til tider vaklende dommer et straffe som ville få selv Carsten Werge til at bryde i gråd og hulkende omfavne Jimmy Nielsens signerede målmandstrøje. Set i bakspejlet bliver selv samme forfatter til dette referat, helt harm af at tænke på denne episode. Straffet blev eksekveret og en uheldig Kirkeby i målet kunne ikke andet end ærgrer sig, da han så bolden gå i mål 10 centimeter fra hans arm. Et gevaldigt Trefalkepres endte med et par chancer som uden held blev skudt forbi mål.

Positivt: At spillet kun kan blive bedre.
Negativt: At vi ikke kan kontrollere kampen og spille vores spil og at dommeren havde en dårlig dag.

I øvrigt: peter er på dette tidspunkt alene på toppen af topscorerlisten

Vi får karakter 7
De får karakter 9


Skrevet af a.kirkeby


sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.