dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Fc Tre Falke - Fc Suburban 2-5 (1-2) 24. juni 2003




Målscorer: k.poulsen, k.jensen

Assists: v.hein, r.fasting

Tilskurer: 6

Kort: none

MoM: r.fasting

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, k.demskov, k.poulsen, v.hein, j.jeppesen, s.kristiansen, r.fasting, k.jensen, p.zohdy, e.hein, j.find, t.brædder, t.kolster


Solen bagte over de regnvåde baner på Valby stadion på denne underskønne søndag formiddag. Scenen var i højeste grad sat til et brag af en kamp, mellem de tæt liggende FC TreFalke og FC Suburban. Begge hold ligger lunt midt i tabellen og dagens kamp kunne meget vel afgøre hvilke af de to hold der hører til i det fine selskab og hvem det må nøjes med en placering blandt landmænd og russere.

Den førnævnte regnvåde bane viste sig ved nærmere eftersyn af være hårdt medtaget af nattens tordenregn og flere steder var græstæppet erstattet af dybe muddersøer og ildelugtende smatgrave. På trods af plænens elendige forfatning, manglende hjørneflag og diverse overtrækstrøje-problemer blev kampen fløjtet igang og falkene viste fra starten god moral og flot spil. Kombinationerne flød og Falkene formåede at få mange stationer med i opspillet. Der var ingen tvivl om at modellerne fra Frederiksberg leverede det pæneste bold. Falkene blev snydt for et klokkeklart straffespark da Fasting efter at have leget kispus med Suburbans forsvar med et spark over foden der sang på hele stadion, på det groveste blev fældet, men dommerens fløjte var på forunderlig vis tavs. Også Suburban tilspillede sig nogle farlige chancer, men A.Per.K fik dem dog på fornemt vis afværget. Der var dog ikke noget at stille op for den levende legende i Falkenes mål, da Suburban ved hjælp af en smule held og nok også lidt passivt forsvarsspil bragte sig foran 0-1. Tre Falke lod sig dog ikke slå ud, men fokuserede i stedet på det til tider elegante spil som de havde vist og kæmpede derfor ufortrødent videre. Det hårde slid viste sig dog også at give pote. Efter et hjørnespark opstod der en smule forvirring i det aldrende Suburban-forsvar og den altid opmærksomme ValdeHein kunne med en inderside sende bolden ind til K.Poulsen som sikkert skubbede bolden det sidste stykke over stregen og dermed bragte sig selv på den eftertragtede målscorerliste. Falkenes moral var nu helt i top, men der skulle dog ikke gå lang tid før A.P igen måtte pille kuglen ud af garnet. Denne gang var det en klar dommerfejl som var skyld i Subbernes scoring. Suburbans tunge angriber var med flere meter gået direkte i Falkenes offsidefælde og men dommerens fløjte var tavs da han blev spillet fri foran mål og han kunne derfor uforstyrret sende bolden forbi en chanceløs Kirkeby. Falkene måtte gå ærgelige til pausen bagud 1-2, men velvidende om at de havde leveret flot spil og at sejren stadig var inde for rækkevidde.

2. halvleg viste sig at blive en knap så flot affære som 1. halvleg. Falkene fightede og viste også i perioder at de forstår at spille smuk fodbold, men helt godt blev det aldrig. Falkene fik tilspillet sig nogle chancer men den sidste skarphed manglede. I stedet blev det til endnu en Suburban scoring. Efter klumpspil i TreFalkes straffesparksfelt gled J.Find på grund af det våde underlag ind i en ømtålelig Suburban spiller som med knæk i halsen, viftende arme og himmelvendte øjne leverede en bifaldsværdi version af Svanens Død, med det resultat at dommeren blæste i trumpeten og rettede fingeren mod den mudderdækkede straffesparksplet. Med guldske i røven og let smil på læben sendte Suburbans midtbanehelt et velplaceret spark afsted som ikke levnede legenden nogen chance - 1-3! Der er ingen tvivl om at Falkene på grund af det manglende held nu tydeligt var sendt til tælling. Falkene fik dog en anelse rejsning da den altid hårdt kæmpende Kaizer koldblodigt sendte et velplaceret vristspark forbi den måbende Suburban-målmand og dermed reducerede til 2-3. Nok havde de ryggen mod muren, men modellerne var stadig med i kampen. Suburbans modtræk blev dog som set tidligere i kampen. En mistet bold midt på Falkenes plørede banehalvdel satte forsvaret under pres og Suburbans venstre fløj kunne med en halvflugter sende bolden i nettet til stillingen 2-4. Der skulle kun gå kort tid før Suburban som et sidste slag i ansigtet nettede endnu et mål til slutresultatet 2-5. Denne gang var det Suburbans tunge forward der var kommet op i fart og efter et veldrejet indlæg kunne sætte panden på kuglen og igen udplacere en chanceløs Kirkeby. Falkene pressede fortsat på i håbet om at pynte på resultatet og viste god moral ved ikke at lade vreden gå ud over dommeren men i stedet fokusere på spillet. Dette pres førte til at K.Poulsen efter et hjørnespark fik tilkæmpet sig et straffespark, idet den hårdt svedende Suburban-forsvarer så sig nødsaget til ved hjælp af et judo-tag at vælte Aben omkuld. Som om Falkene ikke allerede havde været ramt af tilstrækkelig meget uheld, lykkedes det ikke T.Brædder at pynte på resultatet, da han på trods af intensiv træning forud for kampen fik sendt et lettere forkølet skud afsted som derfor ikke voldte Suburbans svært bagstive målmand nogen problemer. Falkene tilkæmpede sig i slutfasen af kampen en række frispark uden for Suburbans felt, men det lykkedes desværre ikke at pynte på resultatet inden dommeren spyttede i fløjten for sidste gang. Slukørede og med hængemuler måtte modellerne trave i bad og slikke deres sår alt imens de røde djævle fra FC Suburban frådende kunne henkaste sig sejrens rus.

Med to nederlag i træk tales der i krogene om krise og trænerfyring, men lur mig om ikke guldholdet, Frederiksbergs stolthed, bringer al denne snak til skamme når de i næste weekend duellerer med det svært ustabile FC RUT mandskab!


Positivt: At vi i store dele af 1.halvleg viste flot spil med gode kombinationer og viste at vi godt kan være spilstyrende.
Negativt: At vi laver for mange dumme og grundlæggende fejl som koster os en del mål.

I øvrigt: det størst nederlag siden bk vest i efteråret o2

Vi får karakter 6
De får karakter 8


Skrevet af t.brædder


sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.