dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Fc Rut-1 - Fc Tre Falke 0-5 (0-3) 24. juni 2003




Målscorer: r.fasting, a.tharsgaard, m.andersson, r.fasting, t.brædder

Assists: t.brædder, t.brædder

Tilskurer: 2

Kort: none, none

MoM: m.andersson

Holdet: a.kirkeby, k.demskov, v.hein, j.jeppesen, s.kristiansen, r.fasting, k.jensen, p.zohdy, e.hein, j.find, a.tharsgaard, t.brædder, m.andersson


Efter et magert pointudbytte og utilfredsstillende spil i de seneste 4 kampe var ordet krise fortsat et tabu på Frederiksberg. Ikke desto var krisescenariet tæt på at være en realitet, og jungletrommerne lød da også, at Trefalkes manager havde taget konsekvensen af det utilfredsstillende forår og inviteret Hans Backe backstage til Helmut Lotti koncert i Grenå!
Nå! Lørdagens kamp på Kløvermarken efterladte godt nok et hold i krise – men det var absolut ikke Trefalke!
Efter sidste kamps mudderbrydning mod FC Suburban, blev kampen mod FC Rut spillet i forrygende solskin, hvilket tydeligt passede det olieglinsende modelhold fra Frederiksberg godt. Falkene gik koncentreret ind til kampen, og efter et historisk voldsomt navneopråb og en koncentreret opvarmning, var folk klar til at vise, at holdet absolut ikke er en blød mellemvare i B-rækken. FC Rut blev fra starten presset helt i bund og kom slet ikke i gang i starten af kampen, hvor Trefalke endelig fik gang i kombinationerne og det glade spil. Rut forsøgte at spille, men virkede aldrig som et hold der rigtig troede på det.
Da først solide holdets højre back, T. Brædder, havde lagt op til de to indledende mål, var kampen reelt afgjort – og der var blot spillet 15 min! Brædders styrke i kampens indledende fase gik ikke ubemærket hen og gjorde holdets ”Chili” til forsidestof på den følgende udgave af Vesterbrobladet!
Da Andersson umiddelbart efter huggede læderet ind fra distancen bag FC Ruts lille men spændstige målmand, der trods et af mange tigerspring ikke kunne nå bolden, lå en storsejr i luften.
På baggrund af kampens start slap Rut nådigt med kun at slippe to ekstra pinde i kampen. Rut fortsatte med at spille fodbold, men leverede på dagen ikke et niveau der kunne matche Trefalke, og derfor blev 2.halveg et langt træk op ad bakke for Rut, der kunne være tilfredse med Trefalkes manglende konsekvens i afslutningerne.



Positivt: Krisesnakken forstummede da falkene fik gang i kombinationerne og spilleglæden – og så kommer sejrene naturligvis! Også en rigtig flot indsats af dommeren, der lagde en klar linie og stort set var usynlig i kampen.
Negativt: Kaiser gik igen i stykker. Ekstra ærgerligt da han ellers har vist rigtig gode takter i skadefri tilstand.

I øvrigt: største sejr siden kickas kampen i slutningen af sidste sæson

Vi får karakter 10
De får karakter 5


Skrevet af a.tharsgaard


sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.