Fc Freon - Fc Tre Falke 2-1 (0-1) 24. juni 2003

Tilskurer: 20

Kort: none, none

MoM: j.find

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, n.gleie, k.demskov, j.jeppesen, s.kristiansen, r.fasting, p.zohdy, e.hein, j.find, a.tharsgaard, m.andersson, t.kolster

FC TreFalke kom til Ryparken med en overbevisende, om end for lille, sejr over Torpedo Vesterbro i bagagen. Man vidste at uberegnelige Freon ville gå til makronerne for at hævne 1-3 nederlaget fra åbningskampen.
Falkene kom imidlertid bedst fra start. En kynisk aflevering fra Magnus Rønning-Andersson i det 4. minut splittede Freons forsvar, der tydeligvis ikke var rigtigt varme endnu. Anfører Rasmus Fasting kunne usvigelig sikkert score på friløberen. Herefter troede alle at Falkene ville køre en sikker sejr i land, og det virkede da også som om holdet fra Frederiksberg lod sig lulle lidt i søvn. Man satte tempoet ned og holdt bolden i egne rækker, forvisset om at chancerne og ikke mindst målene nok skulle indfinde sig. FC Freon fik dog gradvist mere styr på deres forsvar og Falkechancerne blev mere sparsomme. Omvendt blev Freons angreb effektivt bremset inden de nåede at blive farlige, især ved solidt og inspireret back-spil af Johan Jeppesen og Jeppe Find – der senere fuldt fortjent blev kåret til kampens spiller.

Første halvleg endte uden yderligere scoringer og anden halvleg blev noget ensformig. Utallige gange løb falkene off-side og Freon havde tilstrækkeligt dommertække til at eventuelle marginal-domme faldt ud til
deres fordel. I den modsatte ende var hjemmeholdet aldrig alvorligt farlige, før 5 minutter før tid. Freons eneste offensive trussel slap igennem og blev tacklet bagfra af Kim Demskov ca. en meter uden for straffesparksfeltet. Til alles store forbløffelse valgte dommeren at dømme straffespark. Dette medførte at Freon kunne udligne på deres blot andet skud inden for målrammen.

Chokket over at være blevet i dén grad bortdømt forplantede sig til de uheldige Falke og på det følgende angreb slap Freons venstremidt igennem og fik sendt et hårdt skud i nettet. Falkene måtte lamslåede erkende at nederlaget var en kendsgerning. En grim plet der må og skal vaskes væk i forårets sidste kamp på fredag mod Freja.

Positivt: Kommer godt fra start og spiller boldfen nydeligt i perioder
Negativt: vi lukker ikke kampen

I øvrigt: Er det første gang at mødet mellem freon og falkene ikke ender med 3-1 til een af parterne