dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Fc Tre Falke - Freja 99 3-2 (1-1) 24. juni 2003




Målscorer: none, n.gleie, p.zohdy

Assists: r.fasting

Tilskurer: 5

Kort: none, none

MoM: j.find, a.tharsgaard

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, n.gleie, k.demskov, j.jeppesen, s.kristiansen, r.fasting, p.zohdy, j.find, a.tharsgaard, t.brædder


Måske en af forårets vigtigste kampe for FC Trefalke, der d. 21/6 kl 17:30 skulle møde rækkens 3. sidste FC Freja 99.
Ikke mindst fordi, at Falkene skulle rette op på det fatale psykiske knæk de led mod nederlaget til Freon, i sidste runde, men det var også forårets sidste spillerunde, og en mindre krise kunne udvikle sig, hvis Falkene skulle slutte halvsæsonen af med et nederlag - tabt på en dårlig moral.

Tre Falke kom bedst for start, og de første 20 minutter lagde falkene hårdt ud, og kørte i det højeste tempo som trefalke endnu har vist i år. Det skabte paniktilstande hos Freja, og Tre Falke kom til en del chancer, som resultat af det hårde pres. Frejas forsvar var tungt, og det udnyttede N. Gleie 15 min. inde i 1. halveg. I ren Maradona 84 stil tog turen fra midtbanen, tørrede et par mænd, og placerede bolden fladt i det lange hjørne, uden chance for Frejas ellers så udmærket keeper. Falkene kunne ikke holde dette hårde pres igennem hele kampen og Freja fik lov at komme til chancer. Frejas første mål opstod efter en tilfældighed, hvor falke forsvaret ellers havde spillet under kontrol. Frejas hurtige angriber fik en heldig repost efter en glimrende redning fra A. Kirkeby, og 1-1 stod der på måltavlen, da modellerne gik til halveg.

Trefalke lagde ud i samme høje tempo fra starten af 2. halveg, og efter et kvarter, viste de igen gode takter, da brillianten blev smækket i kassen, et pænt stykke udefra feltet. Falkene sad på det meste i 2. del af kampen, og holdte Freja væk fra chancer, specielt pga. en sublim perfomance af Jeppe Find, som på dagen godt kunne minde lidt om Thuram.
Et frispark blev begået mod Freja på midten af Falkes banehalvdel. Freja havde hård medvind der naturligvis valgte at skyde direkte på mål. Tornadoen snød A. Kirkeby i målet - et lykketræf fra Freja. På dette tidspunkt, fik modellerne fra TreFalke flashbacks til sidste kamp, men i modsætning til kampen mod Freon, var moralen stadig i top, og Falke blev ved med at fighte. En kæmpe forløsning skete, da P. Zohdy scorede Falkes sidste mål i de døende minutter. Falkene vandt fortjent kampen og går til sommerpause, med en fantastisk oplevelse i bagen og falkekage i maven.


Positivt: Vi vinder forårets sidste kamp
Negativt: vi er stadig ikke stabile nok

I øvrigt: trefalkes målscorer er på 32-22. Forrige sæson var målscoreren efter første halvdel på 23-14. Dvs falkene har scoret 28 % mere men har lukket 36 % flere mål ind end sidste år. sidste sæson havde vi 23 points efter de første 12 kampe. I år har vi 21.

Vi får karakter 10
De får karakter 8


Skrevet af p.zohdy


sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.