Fc Tre Falke - Lumske BK 1-1 (1-0) 18. april 2004

Tilskurer: 6

Kort: none, none

MoM: k.demskov, r.fasting

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, k.demskov, j.rudbæk, k.poulsen, v.hein, s.kristiansen, r.fasting, e.hein, j.find, a.tharsgaard, n.nyby, k.rasmussen, t.kolster

Efter en lang opstart med benhård træning og en del træningskampe med bla. en sejr over "1.holdet", men også andre kampe med knap så gode resultater, hvilket nok skyldes den hårde træning spillerne har været udsat for, er det en flok falke, der ikke helt ved hvor de står.
Til kampen mod Lumske var det falke i højt humør efter holdet havde holdt en fest, der har gjort dem til næsten millionærer. Holdet de skulle møde var som sagt Lumske, der sidste år tilbragte en sørgelig tilværelse i den nederste del af C-rækken i 7-mandsfodbold, så selv om enkelte kloge ugler, undskyld falke udtrykte bekymringer om ikke at undervurdere dem, så var det svært at holde de nyrige falke tilbage.
1.halvleg er der ikke meget at sige om. Falkene kæmpede godt, men spillet var mindre kønt og det blev til et par løse chancer. Derimod levede Lumske op til deres navn, da de efter et frispark på egen banehalvdel sparkede en lumsk høj bold over forsvaret, det gav en friløber til Lumske, men Kim var hurtigt efter angriberen, der dog havde et så stort forspring, at Kim kun nåede at save ham efter han havde prikket bolden forbi AP. Så 1-0 til de lumske modstandere efter 1.halvleg.
Falkene følte dog, at de havde styr på kampen og de skulle nok triumfere, når kampen var spillet til ende, så de gik til 2.halvleg med stor kampgejst.
2.halvleg udviklede sig til et langt pres på Lumske, der ikke havde meget at komme med rent fodboldmæssigt, men de viste gode figterevner.
Men på trods af det hårde pres og ind i mellem gode spil kunne falkene stadigvæk ikke sparke bolden det sidste stykke ind over stregen. Angrebsfalkene havde fået klister på støvlerne, det var forbandet svært at få af igen....Man mærkede panikken brede sig for Lumske var klasser under Falkene og et nederlag ville være utilgiveligt. Midt i halvlegen tog falkene sig en puster, men det var en stakket frist lummergøjerne, der fik falkenes brutale styrke at føle i de sidste 10 min. Et pres der var så hårdt, at det får Brøndby´s overlegne pres på FCK til at minde om en nogenlunde ligeværdig kamp, ramte Lumske. Det kulminerede med Fasting´s skud på overliggeren, hvorefter han i selvsamme angreb fløj højere, ja nærmest unaturligt svævede hen over resten af flokken for, at banke bolden ind i målet med et kraftfuldt hovedstød. Falkene jublede, som havde de vundet VM. Nu kunne falkene gå fra kampen med lidt af æren i behold.
Kampen endte 1-1 og som en af falkene udtrykte det: "Vi gik fra katastrofe til skandale".Resultatmæssigt kunne falkene ikke være tilfredse, men kampens udvikling gjorde at 1-1 endte med at være næsten acceptabelt.