Fc Tre Falke - Fc Freon 1-3 (1-1) 21. april 2004

Kort: none, none

MoM: r.fasting

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, n.gleie, j.rudbæk, v.hein, r.fasting, p.zohdy, e.hein, j.find, m.andersson, n.nyby, k.rasmussen, t.kolster

Sæsonens anden kamp for FC TreFalke bød på spænding og dramatik. På forhånd var falkene udråbt til svage favoritter mod ærkerivalerne fra Freon, der tidligere har budt TreFalke god modstand. Falkene ahr brugt vinterpausen til at tilføre holdet forstærkninger, og i dagens udsatte opgør var der sæsondebut til flere falkespillere.
Hjemmeholdets start blev præget af en smule febrilskhed, i det man kun akkurat nåede at stille med 11 til start på grund af trafikale komplikationer. Det forhindrede dog ikke falkene at sætte sig solidt på kampen i første halvleg. På kanterne drev Klaus Rasmussen og formstærke Rasmus Fasting gang på gang gæk med de tunge Freonbacker uden dog at komme til de store tilbud.
Falkene havde dog vundet kampen om midtbanen, og midt i første halvleg udmøntede det sig i mål. Et frispark begået i højre side blev sendt ind i feltet af Rasmus Fasting, og Nicolai Nyby dukkede op som trold af en æskede og headede hjemmeholdet foran. Stillingen holdt til kort før pausen, hvor et pres blev lagt forkert og Freons nummer 7, der ellers mest havde snakket og faldet i halvlegen, fik en friløber, som han iskoldt udnyttede til 1-1. I anden halvleg fortsatte falke-dominansen, og Freon havde kun spredte opløb, der som regel blev stoppet, før de blev farlige. Men et noget forkølet indlæg ramte uheldigvis Jeppe Find på armen nær baglinien, og dommeren, hvis fløjte havde været næsten konstant i brug, lød til straffespark. Dette blev prompte eksekveret og falkene blev ramt af en iskold spand vand. Ingen kunne undgå at tænke på Freons dybt ufortjente sejr i sidste sæson på et mildest sagt fejldømt straffespark. Og kort efter blev falkenes kiste forseglet af en tilfældig bold, der landede for fødderne af en angriber, der prompte satte den i mål til 1-3 uden for målmand Anders Kirkebys rækkevidde. Trods total dominans i resten af kampen lykkedes det ikke falkene at udnytte overvægt i spil og chancer og slutresultaten forblev 1-3. Falkene kunne med rette ærgre sig, men glæde sig til returkampen i Ryparken, hvor der virkelig er et regnskab, der skal gøres op. Dagens mand blev fuldt fortjent en pågående og hårdtarbejdende Rasmus Fasting.

Positivt: vi kom foran og startede fint
Negativt: vi gik i opløsning og mistede gejsten fuldstændig

I øvrigt: sjovt nok falder falkene over den samme sten to gange. kommer igen bagud mod freon og taber