Fc Tre Falke - Sc Lolland 8-1 (2-0) 8. maj 2004

Målscorer: j.rudbæk, k.poulsen, p.zohdy, a.tharsgaard, m.andersson, j.rudbæk, m.andersson, m.andersson

Assists: j.rudbæk, p.zohdy, e.hein, m.andersson, n.nyby, m.andersson

Tilskurer: 2

Kort: none, none

MoM: j.rudbæk, p.zohdy, e.hein, m.andersson, n.nyby, m.andersson

Holdet: a.kirkeby, n.gleie, k.demskov, j.rudbæk, k.poulsen, p.zohdy, e.hein, a.tharsgaard, m.andersson, n.nyby

Så skete det endelig for de flyve færdige falke fra Frederiksberg. Efter jeres udsendte havde overværet en højintens, tempofyldt kamp på en søndag formiddag i valby idrætspark, skulle man bagefter knibe sig i armen for at tro på det fantastiske fodboldspil som var blevet leveret. De nyrige Falke kunne efter de 90 minutter konstatere at der stod 8-1 på tavlen, efter en velspillet kamp, der bød på så fremragende tekniske spilkombinationer, at man har svært ved at finde superlativer nok. Scenen var sat for og til Tre Falke som i de to foregående kampem havde bydt sine fans på middelmådigt spil, med kun ét point til samlingen. Det var tydeligt for den medrejsende fanskare, at dette skulle der rettes op på og fra første fløjt var der ingen tvivl længere om at dette skulle være falkedag.
Fra kampens start sad falkene på sine modstandere, som en thai-trunte sidder på en rig gammel tysker. Tæt, meget tæt!!
Overalt på banen, blev de stakkels Lolland-spillere presset. Trefalkes 4-back kæde lå i dagens kamp højt oppe på banen hvilket var med til at skubbe deres direkte modstandere tilbage på banen, og åbnede op for fløjspil som blev krydret med kompetente indlæg. Inde i maskinrummet arbejdede Tharsgaard og Andersson forbilledligt, og kørte i sikker stil bolden rundt i trekanter indtil spilmuligheden forelå. Der skulle dog gå en halv times spil inden Trefalke kom på tavlen. Efter en gang klumpspil fandt en af Lollands spillere det nødvendigt at agere målmand, og dommeren pegede konsekvent på pletten. Et straffe som Magnus Andersson sikkert udnyttede. Fuldt fortjent var falkene kommet foran.
Lolland gav dog ikke op men kæmpede det bedste de kunne videre, og på en friløber fem minutter senere måtte trefalkes Kim Demskov hive i nødbremsen, og lige ude for eget målfelt give Lolland et frispark. Et dårligt omsat frispark, men Lolland var stadig inde i kampen. Fem minutter senere hvor falkene presser på kommer der fra højre kanten et højt indlæg, og blandt venner og fjender er det Trefalkes Kaare Poulsen der når højst og Trefalke kan gå til pausen med en komfortabel 2-0 føring.

2. Halveg begyndte hvor den første sluttede. Trefalkes hårde vintertræning kom nu til sin ret, og Fc Lolland blev simpelthen løbet over ende. Efter godt kombinationsspil over midten endte bolden hos Jacob Rudbeck ude på højrekanten, og med et godt skud overlistes målmanden der var kommet for langt ud af sit mål.
3-0 til falkene, men lolland nægtede at give op, og på et kontraangreb to minutter efter må Falkenes forsvar se sig spillet over ende, og målmand Kirkeby er uden chancer for at forhindre reduceringen.
Der skulle da ikke gå lang tid før falkene igen kom på tavlen. På et godt lagt hjørnespark fra Nicolai Nyby kommer Magnus Andersson højst, og med et kraftfuld hovedstød øges føringen til 4-1. Det var nu kun et spørgsmål om sejrens størrelse, hvilket også kunne ses i Lolland spillernes ansigter. Målet til 5-1 kom efter en gang klumpspil inde i Lollands felt og Anders Tharsgaard er sidste mand der får foden på. Der skulle ikke gå mange øjeblikke før de trofaste fans fra falkene fik noget at lune sig på igen. Godt spil over midten af banen giver bolden til Andersson, som ser Rudbeck er rykket i hullet mellem 2 Lolland spillere og friløberen bliver sikkert eksekveret til 6-1. der var nu scoret tre mål inden for 10 minutter. Fantastisk af de unge danskere, men kampen var jo ikke slut, den fede dame havde ikke sunget for sidste gang, solen var endnu sunket i over Bakkedal, den sidste pizza ikke slynget over disken, og alt dette var Lollands spillere nok meget kede af. Efter et stærkt gennembrud et kvarter før tid af Eskil Hein på venstrekanten, bliver den lagt indover til Magnus Andersson som resolut sparker bolden i kassen. Til sidst er det Trefalkes spydspids Peter Zohdy der efter forarbejde fra Magnus Andersson tørrer en mand og scorer til slutresultatet 8-1. Oven på denne oplevelse er der nu god grund til at tro på falkene som seriøse oprykningskandidater, omend der kræves god disciplin og boldomgang som i dag. En god fodbold kamp som indikerede at falkenes højt anlagte spillestil er den rigtige vej at gå i denne tætte liga. Til drengene fra Lolland må jeres udsendte nok konstatere at dagens præstation ikke var bestået, og de må nok indstille sig på næste sæson i C-rækken. Trefalkes vævre wing, nyindkøbet Nicolai Nyby gav fuld valuta for pengene og blev helt fortjent kårets til kampens spiller.

Positivt: fik endelig det gode spil til at køre som vi ville have det.
Negativt: At vi op til 5 minutter før kampstart kun står med 10 mand, og ingen udskiftere har i hele kampen.

I øvrigt: største sejr siden nyhavn foråret 2001