Torpedo Vesterbro - Fc Tre Falke 0-1 (0-1) 9. maj 2004

Tilskurer: 2

Kort: none, none

MoM: m.andersson

Holdet: n.gleie, k.demskov, j.rudbæk, v.hein, s.kristiansen, p.zohdy, e.hein, a.tharsgaard, m.andersson, n.nyby, t.kolster

Sidste uges afklapsning af SC Lolland på 8-1 havde givet Trefalke troen tilbage på, at de også i år skulle kæmpe med om oprykningspladserne i B-rækken.
Dagens kamp stod mod rivalerne fra Torpedo Vesterbro, der sidste år voldte Trefalke store problemer, selv om de kun med nød og næppe forblev i rækken.
Torpedo mødte op med flere forstærkninger fra sidste år, og viste sig fra starten som det mest aggressive hold. Torpedo fik lov til at skubbe trefalkespillerede for nemt væk, og formåede at presse spillet frem på banen, uden at dette dog udmøntede sig i de store chancer.

Trefalke havde i denne periode vanskeligt ved at håndtere vesterbrodrengenes kontante spillestil, og situationen blev noget spændt, da også den rutinerede centerforsvarer N. Gleie (B-rækkens svar på Frank Hougaard) måtte bide i græsset efter et hændeligt uheld. Gleie udgik efter en slag over det i forvejen svage knæ, men heldigvis er skaden ikke så slem som først forventet.
I stedet for Gleie kom S. Christiansen på banen, og han havde ikke været på banen i mere end 10 minutter før han bragte Trefalke foran på et karakteristisk hovedstødsmål efter hjørnespark fra N. Nyby. Ikke for ingenting at S.Christiansen går under navnet ”fjederen” på Frederiksberg.

Udskiftningen af N. Gleie betød ændringer på holdet, hvor centerforsvaret resten af kampen bestod af K. Demskov og M. Rønning-Andersson, hvilket skulle vise sig at være udslagsgivende for kampens resultat.
Resten af halvlegen var spillet nemlig meget lige uden at være prangende, og begge hold måtte ty til lange afleveringer, hvilket på intet tidspunkt i kampen voldte Trefalkes forsvar problemer.

Efter en svag svart havde Trefalke kæmpet sig godt ind i den meget lige kamp, men kunne dog være godt tilfreds med at føre 1-0 ved pausen.
Anden halvleg var en lang fight fra begge mandskaber, der begge dækkede effektivt af, og samtidig lige manglede den sidste aflevering for at blive rigtig farlige i den modsatte ende.
Trefalke stod kompakt defensivt, og satsede på hurtige vendinger af spillet. Torpedo derimod forstod aldrig, at lange bolde på denne dag var håbløse - dertil var M. Rønning-Andersson og K. Demskov alt for suveræne i luftrummet. Trefalke var tydeligt tilfredse med at køre en 1-0 sejr hjem, og det blev en realitet efter en flot fight over hele linien.

Med sejren kom Trefalke for alvor med i oprykningskampen, og det flove nederlag til FC Freon blev rykket ud i glemslen.

Positivt: Flot fight og sjældent set koncentreret indsats fra Trefalke, der fik 3 point gennem en mandfolkepræstation.
Negativt: At kampen aldrig blev en pænere forestilling rent fodboldmæssigt. Dertil stod holdene for godt til hinanden.

I øvrigt: falkene har vundet to ud af tre opgører mod t. Vbro og spillet e uafgjort