Saint Jock - Fc Tre Falke 4-4 (2-2) 9. maj 2004

Målscorer: k.poulsen, n.nyby, m.andersson, m.andersson

Assists: a.kirkeby, e.hein, a.tharsgaard

Tilskurer: 0

Kort: none, none

MoM: k.poulsen, n.nyby

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, n.gleie, k.demskov, j.rudbæk, k.poulsen, v.hein, e.hein, a.tharsgaard, m.andersson, n.nyby

Efter sidste kamps mandfolkepræstation med sejr over Torpedo Vesterbro havde Trefalke denne store bededag noget at leve op til. Sejre i ugens løb til både Torpedo Vesterbro og Fox United betød, at kravet var en sejr over Saint Jock, der hidtil havde haft en svingende sæsonstart. Uden en sejr ville tabellen risikere at skulle brække over.

Trefalke fulgte fra starten det taktiske oplæg og pressede Saint Jock, der virkede rådvilde i kampens start. Trefalke så ud til at fortsætte den motiverede indsats fra sidste kamp, men fremgangen blev midlertidigt punkteret af et pludseligt kontraløb fra Saint Jock, der med en skarp afslutning noget ufortjent bragte sig foran.
Noget af en dukkert for frederiksbergdrengene, der dog rejste sig et kvarter senere. Den omskolede angriber K. Poulsen viste nogle af sine helt specielle evner efter et langt udspark, hvor han på finurlig formåede at score med et følt lob over målmanden. En flot detalje, der da også efterfølgende blev fejret på behørig ”abemanér”.

Falkene sad herefter på spillet, mens Saint Jock stadig i glimt viste deres farlighed i kontraløbene, som falkenes forsvar aldrig rigtig fik styr på.
Efter omkring en halv time udmøntede Trefalkes spilovertag sig i et føringsmål efter et præcist indlæg fra E. Hein i venstresiden, der endte hos N. Nyby, der med pandebrasken smart fik dirigeret bolden over målmanden.

De fleste troede nok, at 1-2 ville blive pauseresultatet, men lidt sløset forsvarsspil gav Saint Jock en alt for nem udligning 4 minutter før pausefløjtet. 2-2 var ikke et fair resultat efter spil og chancer, men Saint Jocks imponerede styrke i de hurtige angreb holdt dem inde i kampen og fortjener at blive nævnt.

2.halvegs start var meget lige, hvor begge hold søgte at få det fysiske overtag.
Efter chancer til begge hold bragte M. Rønning-Andersson Trefalke foran på en flot halvflugter efter en farlig frisparksbold fra højre side. Da Saint Jock samtidig var reduceret til 10 mand pga. et gult kort, stod Trefalke med gode kort for at lukke posen.
5 minutter efter scoringen til 2-3, var stillingen dog ændret til 4-3 i Saint Jocks favør efter endnu to konsekvente og flot udførte kontraangreb. Flot af Saint Jock, men for ringe af Trefalke, der ikke burde give to lette mål væk med en mand i overtal.
Endnu en gang var kampen vendt, og mønsteret fortsatte, da Trefalke 15 minutter senere fik tildelt straffe efter en hjørnesparkssituation. Igen viste M Rønning-Andersson sin klasse i pressede situationer, og omsatte sikkert sparket fra 11-meter pletten til mål.

Herefter havde Trefalke overtaget, særligt efter Saint Jock fik deres tjekkisk inspirerede forsvarsspiller fortjent udvist efter sin anden advarsel. Overtaget udmøntede sig dog ikke i flere mål, da flere chancer blev misbrugt eller flot taget af Saint Jocks stærke målmand.

Da kampen blev fløjtet stod begge hold med en lidt mærkelig fornemmelse.
Saint Jock følte sig ramt af en decideret dommer-hetz, mens Trefalke til slut havde chancerne til at afgøre kampen og få de tre point med hjem til Frederiksberg.
Alt i alt var uafgjort dog nok et fair resultat af en flot kamp, med gejst, intensitet og flotte mål.

Positivt: En spændende kamp mellem to ligebyrdige hold, hvor begge hold kæmpede godt, og skiftevis havde teten i kampen.
Negativt: Saint Jocks konstante brokken og piven over for dommerens præstation. Både på banen og på bænken - pinligt!