dai - futsal - række A-11 - trefalke - hold2
Nyheder - admin
Fc Tre Falke - Fc Veto 0-2 (0-2) 23. april 2005

billede mangler


Målscorer: none

Assists: none

Tilskurer: 1

Kort: none, none

MoM: r.fasting

Holdet: a.kirkeby, j.rudbæk, k.poulsen, v.hein, s.kristiansen, r.fasting, e.hein, j.find, n.nyby, k.rasmussen



Trefalke skulle oven på en deprimerende sæsonstart søge at genfinde den fine vinterform ved at tage point for FC Veto. Omstændighederne skulle dog vise sig at være vanskeligere end antaget. Kun to forsvarer var til rådighed, fem spillere var skadet, yderligere var én udenlands for at undersøge de Albanske tæppemarkeder, mens holdets vicekaptajn skulle dele guldkorn ud for de utaknemmelige, men frivillige hjælpeorganisationer. Modellerne var således stærkt amputeret fra start af. Dog var alle enige om, at dette ikke skulle være en undskyldning for ikke at udradere det aldrende hold FC Veto.
Efter at have konstateret, at ressourcerne i den ellers fine Valby park ikke rakte til mere end at slå en tredjedel af banen, som kampen skulle spilles på blev holdene i samråd med dommeren enige om at flytte bane til den nyklippede meget spilbare nabobane.

Fra kampens start skulle det vise sig, at Fc Veto med gode kombinationer og fysik ville blive spildominerende. Falkene havde svært ved at få spillet til at flyde og chancerne forblev kun halve. Efter en lille halv times spil kunne Fc Veto nemt score efter nået passivt spil af falkene på et hjørne. Trefalke, og specielt MoM Rasmus Fasting, blev dog ved med at kæmpe, og pludselig fik den allestedsnærværende Didi en friløber, der sendte tankerne tilbage på Champions League final, hvor Raul have en halv bane til at udraddere den tyske målmand Hans-Jorg Butt. Dog var heldet ikke med Didi og skuddet sneg sig forbi stolpen.
Herefter udmøntede Vetos fortsatte pres sig til endnu et mål, da Falkenes keeper ikke kunne holde et skud, der blev fulgt op af målet til 2-0 og hermed også halvleg.

Anden halvleg blev et stormløb mod Falkenes mål dog lykkedes det ikke Fc Veto at score flere mål. Falkene fik desværre ikke skabt de store muligheder og alt i alt var det fortjent at Fc Veto kunne trække sig ud af kampen med en sejr.


Positivt: Moral var høj trods det store fravær.
Negativt: At Falkenes trods en 22 mand stor trup ikke er i stand til at stille med mere end 10 mand.

I øvrigt: i øvrigt viste Falkenes anfører at han spiller bedst i den defensive række

Vi får karakter 7
De får karakter 9


Skrevet af apk


sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 20.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.