Fc Tre Falke - Fc Rut 3-2 (2-2) 24. april 2005

Assists: r.fasting, k.rasmussen, a.tharsgaard

Tilskurer: 1

Kort: none, none

MoM: didi

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, k.demskov, k.poulsen, v.hein, s.kristiansen, r.fasting, e.hein, a.tharsgaard, k.rasmussen, t.kolster, didi, p.kragh

Fc Trefalke synes tilbage på sporet efter en flot 3-2 sejr og Fc Rut. Men det holdt hårdt.

Kampen blev spillet på Ryparken Arena, da FC Trefalke venligst havde lånt deres station ud til et FSFV-stævne (Frisbee stinker for vildt). Kick off var allerede sat til klokken 9 denne flotte men råkolde Store Bededag.

Det var tydeligt at Falkene fra første fløjt var ivrige for at bevise, at de var et bedre hold, end 1 point i 3 kampe antyder.

Et stort pres blev forvaltet til målchancer, og efter 2 kampe uden scoringer blev der atter noget at juble over.
Mange tilskuere kom til at tænke på Ole Bjur, da Rasmus Fasting sendte en præcis centring ind foran mål. Bolden fik lov at passere over til fjerneste stolpe, hvor Eskil Hein var søgt ind i feltet. Med et køligt overblik tæmmede han bolden med en kattepote, lynsnart efterfulgt af et drøn med venstrebenet over i modsatte side af målet. Målmanden var uden chance!

Jublen var stor, for uden mål i næsten 200 spilleminuter var det begyndt at se sort ud for Falkene. Men på denne Bededag i Ryparken blev Falkenes bønner hørt.
Falkene opretholdt det høje pres de havde lagt for dagen, mod et noget overrasket hold fra Rut, der blev blæst omkuld fra først fløjt. Efter ca. 20 min. modtog Anders Theis en grov tackling midt på banen, men Falkene generobrede bolden, mens Theis lå til tælling. Nogle kvikke kombinationer mellem Niels Karim Høst-Madsen (Didi) og Klaus Rasmussen bragte Didi i en god position. Et hurtigt træk og BANG, en kanonhug fra ca. 20 meter. Uden chance for målmanden klinede bolden sig i mål langs stolpen. Et fantastisk mål. "Jamen jeg så det jo slet ikke" var Theis' eneste kommentar, da han atter var på benene.
Desværre for Falkene kom Rut tilbage i kampen på et endnu bedre mål.

Rut var kommet sig over det indledende stormløb fra Falkene og var kommet meget bedre med i kampen. Uden dog at være kommet frem til kæmpe chancer.
Men pludselig tog en Rut-spiller chancen, og drønede bolden ind via hjørnet. Et superbt mål, der gav Rut gejsten tilbage.
Således blev det også 2-2- i den sidste del af en spændende, intens og velspillet 1. halvleg. Et kikset skudforsøg fra højre gled stille ind foran mål, hvor en Rut spiler efter manges mening scorede i klar offside position. Men dommeren anerkendte målet, og det var resultatet ved halvleg.

Falkene havde spillet bedst og skabt de største chancer, og derfor var der også fin moral i halvlegen, hvor der var enighed om at der skulle fightes videre.

2. halvleg blev dog aldrig så god som første. Der blev længere mellem kæderne, og Falkene så ind i mellem lidt trætte ud. Således blev det til enkelte chancer i 2. halvleg i begge ender. Rut var langt mere toneangivende end i første halvleg, og meget spil blev genereret omkring deres anfører på midten. Det besluttede Kaare Poulsen sig for at ændre på. Med en lidt klodset tackling formåede Kaare nemlig at sende Ruts bedste kort ud af spillet. Anføreren med nr. 8 på ryggen humpede ud af banen, og da Rut ikke var i stand til at stille med udskiftere denne tidlige morgen, måtte de spille med 10 mand resten af kampen. Dette udmøntede sig i et fornyet Trefalke-pres der bød på enkelte chancer. Men Rut formåede at modstå presset, indtil det sidste minut, hvor der 10-15 meter uden for feltet, blev begået friskpark mod Theisgaard. Thies sendte selv bolden ind i feltet, hvor Trefalke havde trukket ravl og krat med frem, i håbet om en sidsteminuts scoring. Det smukke indlæg sejlede ind i den forreste del af feltet, hvor Didi ofrede alt for holdet og kastede sig heroisk frem i bolden og headede den i nettet til øredøvende jubel, fra de mange fans (læs: 0) på Ryparken Arena. Rut skyndte sig at give bolden op, men i samme nu fløjtede den knap så overbevisende dommer kampen af, og jublen ville ingen ende tage.
Didi blev fortjent kåret til dagens mand, med ikke mindre end 9 stemmer fra holdkammeraterne. Ud over 2 mål viste Ronaldidi tekniske lækkerier og formidabelt arbejde på trods af sygdom.
Falkene rider nu atter på en bølge af succes og al snak om krise er forstummet.

Positivt: Vi er tilbage på banen, efter en kamp med flot spil og forbilledlig moral.
Negativt: Vi lukker Rut ind i kampen på et tidspunkt hvor vi burde have afgjort den.