ASP Fc - Fc Tre Falke 1-5 (0-2) 1. maj 2005

Målscorer: e.hein, r.fasting, n.gleie, k.jensen, n.gleie

Assists: a.tharsgaard, r.fasting, n.gleie

Tilskurer: 5

Kort: k.jensen

MoM: a.tharsgaard, a.tharsgaard, a.tharsgaard, a.tharsgaard

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, n.gleie, k.poulsen, v.hein, r.fasting, k.jensen, p.zohdy, e.hein, j.find, a.tharsgaard, p.kraghn.gleie, k.poulsen, v.hein, r.fasting, k.jensen, p.zohdy, e.hein, j.find, a.tharsgaard, p.kragh

Trefalke mødte op på den øde Kløvermark med en smal sejr fra sidste kamp. Kampen mod ASP skulle vise om falkene fløj ind i en sejrsstime eller om det bare var en enkel blafren med vingerne.

Inden kampen skulle starte var der selvfølgelig problemer med falkenes røde fjerpragt, som klashede ASP’s 90’er Vejle outfit. Det medførte lidt startvanskeligheder og Christian fra asp, som knapt nok kendte sit eget navn, blev sendt tilbage til omklædningsrummet efter overtrækstøjer.
Kampen var dårligt nok begyndt før Eskil Hein udnyttede ASP forvirringen, og med en aflevering fra midten, og fra 20 meters afstand kanonerede han bolden ind med lidt hjælp fra stolpen. 1-0 efter 30 sekunder og Christian havde ikke nået at pakke overtrækstrøjerne ud endnu.
Perfekt start, næsten for god. Det store problem hos de stribede er tit når de kommer foran og tænker: ”Ah, nu er vi foran! Lad os tage havestolene frem!”
Hvis Richard møller havde stået på sidelinjen havde han sagt, det var laurbær effekten der gjorde sin indtræden. Gummiben i en mild form om man vil. Men til forskel fra sidste kamp mod Rut får falkene afværget ASP’s angreb og 1. halvleg intensitet tonede ud og hvis kampen var blevet valgt som tv kamp, havde man nu nok zappet hen på tv-Danmark for at se Mc-Leods døtre (afsnit 76 og 77:106). Hvis dette havde været tilfældet var man så gået glip af slutningen af halvlegen og dermed et af de mere spektakulære falkemål. Et mislykket hjørne fra ASP vendtes til et hurtig kontra angreb, sat i gang af en velspillende Anders Tharsgaard. Han så Rasmus Fasting var på den rigtige sidde af midten og dermed ikke offside, og afleverede den perfekt i dybden. ASP blev igen taget på sengen, denne gang iført christians gule overtrækstrøjer! Fastings første berøring blev ikke så god og bolden kom ud til venstre hjørne af målfeltet og med ASP’s forsvar lige i nakken så han ikke andet for end at loppe den med venstre skøjten hen over den lille målmand som kun kunne kigge på. En ligeså ”tør” afslutning som begyndelsen på halvlegen. Derefter fløjtede dommeren kampen til pause.

I pausen lavede falkene en tredoble udskiftning som bl.a. inkluderede Nicolai Gleie i angrebet, der udtalte: ”der er sgu for lidt angribere inde i boksen. Nu stiller jeg mig derind og hvis jeg ikke scorer så smid mig ud igen! Jeg skyder dem direkte i kuglerne, så flytter de sig!!” Det tog lidt tid for falkene at omstille sig til denne indlægs taktikken og i stedet for fik ”gamle” et par knirkende friløbere i venstre side. Desværre blev vinklen meget spids og Gleie fik sendt bolden over mål. Stadig 0-2 til falkene, som langsomt begyndte at få indlæggene til at fungere fra begge sider. Efter ca. femten minutter blev Fasting spillet fri ude i højre side, der smed bolden med en førstegangs aflevering direkte ind i panden på en sprintende Hr. Gleie der fik boldens retning til at ændre sig 90 grader. Målmanden var chanceløs og med 0-3 så det fornuftigt ud for falkene indtil Klint Kaisar Klingberg fejlagtigt blev smidt ud for 10 minutters tid, efter dommeren mente KKK’s takling var et gult kort værdigt. Stemningen på banen blev en del mere aggressiv og falkene virkede rystede i en periode. Det udnyttede ASP og på et følt langskud sendte deres midtbanespiller bolden over en chanceløs Kirkeby i målet. Klint kom ind igen og trefalkes spil begyndte igen at hænge sammen. Et hurtigt angreb over højrekanten havnede hos Gleie der med en førstegangs aflevering spillede klint fri. Klint afsluttede resolut langs jorden og placerede den i det lange hjørne. En lille hævn efter flere af ASP spillerne var begyndt at svine KKK til for at spille for hårdt. 1-4 og da var kampen lukket ligesom en røven var på ASP’s forsvarsspillere. Den lille optimisme de fik af at score, hang ikke sammen med holdets taktik. I hvert fald var forsvaret pivåbent. Det tog Nicolai Gleie bogstaveligt og med Penis Gleie scorede han falkenes sidste mål. En god kamp af falkene der er med igen efter flere af topholdene snublede i samme runde.

Positivt: Spillet begynder at fungerer og velkommen til zohdy efter lang pause!
Negativt: Vi mangler stadig koncentration i perioder der resulterer i scoringer imod os

I øvrigt: hmmm... scoring inden næsten inden kampen er kommet igang og scoring stort set i pausen. er det en rekord?