Fc Tre Falke - Atlas Lions 2-2 (0-1) 8. maj 2005

Kort: s.kristiansen, none

MoM: a.kirkeby

Holdet: a.kirkeby, n.gleie, v.hein, s.kristiansen, r.fasting, k.jensen, p.zohdy, a.tharsgaard, t.brædder, didi, p.kragh

Der var lagt op til en spændende kamp, da de marokkanske løver og de snarrådige falke skulle tørne sammen for første gang i sæsonen 05.
Trefalke, der med sine seneste to sejre havde fået vinderappetit og masser af gejst, anså mødet som et potentielt trin op af pointstigen.
Dog med forbehold, da de marokkanske løver ansås for at være et velspillende hold.

De første ti minutter af kampen bar dog præg af Trefalkes opsathed på igen at lave et hurtigt mål og derigennem knække modstanderne. Falkene spillede godt og lagde et godt pres på modstandernes bageste kæder. Særligt kendetegnende for de første minutter var, at falkenes kæder hang godt sammen og at folk kæmpede for hinanden.
Derefter lukkede falkene gradvist løverne ind i kampen og langsomt, men ganske sikkert, fik de lagt et godt pres på de bageste kæder. Dette resulterede i en del brændte chancer, men desværre også i et flot mål af Atlas’ velspillende angriber.
Efter målet fik falkene en kollektiv hjerneblødning og stod nærmest som statister mens løverne bragede igennem med det ene forsøg efter det andet.
At det ikke stod mere end 1-0 ved pausen skyldtes til dels held, men også at vi havde storspillende spillere i form af Niels ”Jancker” og AP.

Efter pausen og et passende ”wake up call” gik falkene ind, og i bedste FC Midtjylland stil (pokalfinale), reducerede Fasting, ved sikkert at udplacere målmanden, efter at han ved hjælp af sin hurtighed og gode boldbehandling havde passeret den bageste mand i løvernes kæde.
Anden halvleg skulle vise sig at være en helt anden kamp.
Falkene havde taget arbejdshandskerne på og kæmpede sig flot ind i kampen igen. Dog fik ingen af holdende det fulde overtag og løverne fortsatte med at producere farlige chancer.
Godt inde i anden halvleg, lavede deres 10’er et pragt mål, som hverken en storspillende AP eller andre kunne ha’ gjort noget ved.
Falkene kæmpede videre og begyndte faktisk at få overtaget i kampen. Langsomt begyndte falkene også at producere målchancer, men det var først da vi valgte at sende Niko G. ind i kampen at det forløsende mål kom. Efter et godt hjørnespark og lidt tumult i feltet, kunne Niko sætte panden på bolden og sende den op i netmaskerne.

Alt i alt måtte vi være tilfredse med det ene point og klappe os selv på skuldrene, over det flotte comeback i anden halvleg.
En stor andel i det ene point kan uden tvivl tildeles en storspillende AP i målet, som især i anden halvleg diskede op med nogle pragtredninger, og en storspillende Niels i forsvaret, som afværgede mange potentielle angreb.

Positivt: vi kæmpede os tibage i kampen i en underholdende kamp
Negativt: 1. halvleg var en skandale