FF Ib Jacquet - Fc Tre Falke 3-6 (2-5) 15. maj 2005

Målscorer: r.fasting, r.fasting, k.rasmussen, j.rudbæk, j.rudbæk, t.brædder

Assists: j.rudbæk, r.fasting, k.rasmussen

Kort: none, none

MoM: r.fasting

Holdet: a.kirkeby, n.gleie, j.rudbæk, v.hein, r.fasting, e.hein, t.brædder, n.nyby, k.rasmussen, didi, p.kragh

FF IB – FC Trefalke 3-6 (2-5)

Falkene skulle denne solrige sommerdag møde rækkens absolutte bundprop FF IB, der endnu ikke havde formået at skaffe point. Falkene var til kampens optakt præget af både mange skader og afbud, men med nød og næppe lykkedes det at stille 12 mand klar til kamp. Oplægget til kampen var klart; fight, fight og tålmod (som i øvrigt er jægerens bedste ven!). Falkene vidste, at de nok skulle kunne slå de tapre IB’ere, men at deres værste fjende ville være Falkene selv. Muligheden for at undervurdere FF IB og dermed levere en utilstrækkelig præstation lå og lurede i hver enkelt spillers baghoved.
Kampen blev fløjtet i gang og Falkene viste fra første fløjt at de ejede kampen. Allerede efter fem minutter havde Falkene haft en del store tilbud og formstærke Rasmus Fasting var ikke sen til at udnytte en smuk assist fra tilbagevendte Jacob Rudbæk. 1-0! Falkene fortsatte dominansen og de mange Falkeglade tilskuere øjnede chancen for at kunne hæve armene utallige gange i triumf. Så gik det galt. FF IB’s bedste mand udnyttede et kontra og knaldede bolden i mål fra 25 meters afstand. Et godt mål, men som burde have været afværget af Falkenes keeper Kirkeby. Falkene troede ikke deres egne øjne, da en IB spiller i tre meters offside position kom alene igennem med Falkenes keeper, der dog klarede forsøget. Boldene røg tilbage i spil, ramte Nicolai Gleie og havnede uheldigt i eget net. Falkene kæmpede videre i selvsikker tro om, at de tre point nok skulle komme i hus ved at forblive ved konceptet. Dommeren mente dog, at det var på høje tid at IB skulle have nogle point i ligaen og tildelte således IB’erne et ukorrekt straffe. Denne gang skulle Ib’ernes bedste spiller, nummer 0, vise sig at svigte. Et udmærket skud blev reddet af Kirkeby og således levede Falkene fortsat. Et par minutter senere spankulerede Fasting igennem forsvaret og udlignede på smukkeste vis. 2-2. Herefter satte Falkene tryk på kedlerne og målene faldt som perler på en snor. Det ene smukke opspil efter det andet resulterede i mål. Her skal Fastings formidable indlæg til Klaus Rasmussens hoved nævnes og i særdeleshed Nicolaj Nybys fantastiske aflevering til Jacob Rudbæk, der resulterede i et større målmandskoks.
Således var stillingen ved halvleg 5-2 og Falkene var enige om, at IB’erne skulle straffes yderligere.

IB’erne må have aftalt i pausen at søge at holde Falkene fra fadet. I hvert fald stillede IB op i en 8-2-0 formation. Mødet med den jyske mur virkede ikke uoverkommelig, men når solen skinner og sejren er i hus, er der vel ikke så meget at sige til, at resultatet ikke blev større. Dog skal det nævnes, at Thomas Brædder på smukkeste vis fik scoret direkte på frispark ’right in the corner’. Og endnu bedre overværede hans kæreste målet og ’hun fik det sku’ på video’. Falkene er i gang igen efter en dårlig sæsonstart, og kan med en sejr i weekendens kamp mod Kapow for alvor blande sig i toppen.