Fc Tre Falke - Drudenfod 1-0 (1-0) 29. maj 2005

Kort: p.kragh, none

MoM: a.tharsgaard

Holdet: a.kirkeby, d.bujandric, n.gleie, j.rudbæk, s.kristiansen, k.jensen, e.hein, a.tharsgaard, t.brædder, n.nyby, k.rasmussen, t.kolster, didi, p.kragh

FC TreFalke – Drudenfod 1-0

FC Trefalke, der, for gud ved hvilken gang, var ramt af afbud, stillede til start med bevidstheden om, at en sejr over Drudenfod for alvor ville sende dem tilbage i spillet om oprykningspladserne. Humøret og selvtilliden var i top efter den flotte udebanesejr over Kapow i Farum, og Falkene gik da også på banen med en følelse af uovervindelighed. Defensiven har stået stærkt de seneste kampe, og som sæsonen er skredet frem er Frederiksbergmandskabets offensiv for alvor begyndt at vise effektivitet. Dette skulle vise sig igen denne tidlige søndag morgen. Der var nemlig blot spillet godt et minut før Thomas Brædder med en blændende aflevering fandt en umarkeret Niels Didi Høst-Madsen i en situation Drudenfods forsvar ikke kunne være stolte af. Topscoreren svigtede ikke. 1-0 var en kendsgerning, og Trefalke kunne ikke have tænkt sig en bedre start.
Som halvlegen skred frem, tilkæmpede Drudenfod sig mere og mere spil, men alle angreb blev afvist inden de blev rigtig farlige. 1-0 ved pausen og Falkene var indstillet på at spille kynisk og leve på de kontraangreb, der uundgåeligt ville blive åbnet op for, som anden halvleg skred frem. Det blev da også kontraerne Frederiksbergmandskabet levede på. Drudenfod fortsatte presset, og selvom de selv i flere tilfælde syntes, at ”det lugtede af mål”, måtte tilskuerne erkende, at ikke en eneste afslutning var inden for målrammen, og at falkene flere gange var tættere på 2-0 end Drudenfod var på udligningen. En velspillende målmand Anders Kirkeby måtte udgå med en skade, men heller ikke reservekeeper Didi (ikke at forveksle med Dida) kom på de store prøver. Rutinerede Anders Tharsgaard, der på dagen var placeret i det centrale forsvar spillede en stor kamp og kåredes fortjent til kampens spiller. 5 sejre på stribe og Trefalke er nu for alvor med i topstriden og kampen om oprykning til A-rækken.

Positivt: vi holder nullet
Negativt: de har overtaget i for store perioder

I øvrigt: falkene er i sejrsstime!! se billeder og filmklip