Fc Tre Falke - Odense Bonvenner 2-0 (1-0) 13. juni 2005

Tilskurer: 1

Kort: none, none

MoM: bay

Holdet: a.kirkeby, n.gleie, j.rudbæk, v.hein, s.kristiansen, r.fasting, e.hein, a.tharsgaard, n.nyby, t.kolster, p.kragh,bay

Det var en flok trætte falke der mødtes søndag d. 12/6 klokken 8 om morgenen i Valby. Kampen mod Odense Bonvenner (OB) skulle sættes i gang en time senere, og det var op til holdets indpisker (og i dagens anledning anfører) Anders Tharsgaard at sparke liv i de søvnige falke. Med hans sædvanlige - ”Synes i selv sidste kamp var ok?, for jeg synes den var elendig og spiller vi sådan i dag, så taber vi” - attitude fik han hurtigt liv i kludene på resten af holdet.
Det skulle dog vise sig, at denne morgen(op)sang var en smule overflødig idet OB valgte kun at stille op til kampen med 9 mand, (et typisk fænomen til de tidlige morgenkampe) hvilket var med til at lægge en dæmper på falkenes gejst. OB-spillerne brugte de sidste 5 minutter op til kampstart på at ringe i desperation efter forstærkninger. Men det blev ved de 9 mand.
Som det så ofte sker i den slags kampe, blev falkenes spil en smule febrilsk. Tanken om at skulle tabe en kamp mod 9 mand, fik falkene til at forcere spillet meget i første halvleg. En spilning eller to, og så en lang bold i dybden.
Heldigvis lykkedes det dog falkene at komme foran på et sindrigt lob, mesterligt udført af Trefalkes sidste nye spillertilføjelse Christian Bay. 1-0
Herefter fortsatte Trefalke med at forcere spillet, og kom frem til enkelte chancer uden dog at score yderligere i første halvleg. I den sidste del af halvlegen formåede OB endda at sætte Trefalke en smule under pres, fordi de ellers så glamourøse falke smed bolden alt for hurtigt væk. Derfor kom halvlegen på et rigtig fint tidspunkt.
Pausen blev brugt fornuftigt, og det blev aftalt, at tålmod var jægerens bedste ved. Af samme grund blev 2.halvleg en væsentlig mere seværdig forestilling, med Trefalke i rollen som det dominerende hold. Bolden fik i langt højere grad lov at gøre arbejdet for falkene, og det var tydeligt at OB’s kun 9 spillere begyndte at blive trætte. Dog skal det siges at OB lagde en forrygende fight og super moral for dagen til trods for deres ringe fremmøde, og spillede sig frem til enkelte chancer i begge halvlege.
En fin 2. halvleg blev kronet med et mål et kvarter før tid, og igen var det Christian Bay der var på spil. Et indlæg fra den altid farlige (og meget atypisk for ham) friske Jacob Rudbæk endte hos Bay, der køligt tæmmede bolden og sendte den ind bag en sagesløs målmand.
Trefalke, der på dette tidspunkt i kampen var begyndt at glemme at tålmod er jægerens bedste ven, kunne ånde lettet op oven på scoringen der definitivt afgjorde kampen.
Dagens mand blev fortjent Christian Bay.

Negativt: Vi spiller i perioder alt for direkte i stedet for at skifte spillet og få de 9 OB’ere ud at løbe

Positivt: Vi bruger pausen klogt og spiller derefter en god 2. halvleg… og vi ligger nummer 1