Lumske BK - Fc Tre Falke 1-4 (1-1) 7. august 2005

Målscorer: r.fasting, k.jensen, didi, søren møller jørgensen

Assists: r.fasting, k.rasmussen, r.fasting

Tilskurer: 6

Kort: none, none

MoM: a.kirkeby

Holdet: a.kirkeby, n.gleie, k.demskov, j.rudbæk, v.hein, r.fasting, k.jensen, j.find, k.rasmussen, didi, søren møller jørgensen

Efter en vel overstået sommerferie som etter af rækken, skulle efterårs sæsonen sparkes i gang med et vaske ægte topbrag ude på kløvermarken. Modstanderen var Lumske, rækkens nummer 2, vores ondeånd fra tidligere sæsoner, hvor det trods overvægt af spil aldrig er lykkes os at vinde. Vi skulle nu bevise at placering som nummer 1, erhvervet efter en fantastisk slutspurt på foråret, ikke var nogen tilfældighed.

Allerede fra kampens første fløjt tager vi teten og vinder boldt overtaget. Og efter en 5 minutters spil begynder vi så småt at producerer nogle farlige chancer uden dog at spille prangende. Vi nærmer os målet med flere nærgående langskud, skrape stikninger og giftige indlæg, især fra hjøresiden hvor Jakob og Fasting hurtigt har fundet hinanden. Man bemærker dog hurtigt, at den sidste aflevering og afslutning, her i starten bære lidt præg af sommerferieben, som lige skal rystes igennem enden skarpheden helt er på plads.
15-20 minutter inden i kampen sker der så hvad, som tit sker når man sidder forholdsvis konfrontabelt på begivenhederne. Lumske får lidt for meget plads til at bygge op, bolden kommer derfor indover midten lige på ydre siden af feltet, hvor vi ikke helt får sat os i gennem i et par tacklinger. Derfor lykkes det lumskes angriber at komme i feltet og tage sig et langt træk, for derefter brutalt at få fjernet bene af en flue som kommer flyvende ind fra højre. Dommeren tror fjelagtigt at fluen er på vores hold og peger derfor på 11 meter pletten.
Trods alvorlige smerter scorre angriberen selv til 1-0 på det efterfølgende straffe. (lidt dårlig stil).

Hvor vi i andre kampe har ladet os slå ud af kurs af sådan et slag, viser vi her god moral og kampgejst ved ufortrådent at forsætte vores spil. En små 5 minutters spil efter scoringen udmønter det sig til en reguler klasse forskel på de 2 mandskaber, vi producerer nu chancer på samlebånd, og de bagerste kæder har nu fuldstændig lukket af for alt hvad hedder lumske angreb.
Efter en 30 minutters spil lykkes det endelig, via en boldterobring højt på lumskes banehalvdel af Jakob og et flot indlæg fra Fasting, for Diddi i 2 forsøg at bringe Falkene på 1-1. Resten af halvlegen havde vi flere store chancer og kunne med lidt mere skraphed og held i afslutningerne sagsten været gået til halvleg med en føring på 3-4 mål.

I anden halvleg var billedet det samme, måske endda endnu mere udtalt. Lumske spillerne virkede nu trætte efter 45 minutters løb i det kuperede terræn. Dopet med lysten til at spille i a række næste sæson kører vi i overlegen stil videre. Og 10 minutter inde i halvlegen giver det pote. Efter fantastisk hurtigt opspil henover midten bliver bolden lagt indover. Her kommer fyrtårnet Søren godt op i duel med Lumskes målmand, som får bokset bolden halvt ud af feltet. Men desværre for ham rygger den lige ud til den ubarmhjertige Kejser, som viser ingen nåde ved på anatomisk umuligvis at flugte kuglen henover den chanceløse målmand, til stillingen 1-2.
10 minutter senere er bolden i rosen igen. Endnu en gang var det efter en bolderobring højt på banen, hvorefter Pinholt kommer til baglinien inde i feltet og viser stort overblik med en aflevering skråt tilbage i feltet. Her kan Fasting stille og roligt med en kølig inderside give endnu mere luft under vingerne på Falkene med en 1-3 føring.
Som afslutning på balet viser Søren hvorfor han blev valgt til kampens spiller. Med enorm kampgjest kæmper han sig til bolden på lumskes banehalvdel og sender en flad aflevering ud på fløjen, mens han viser en uhyggelig målnæse, ved med det samme at søge mod feltet. På fløjen øjner Fasting med det samme situationen og ligger en hård præcis aflevering mellem forsvar og målmand, som Søren brutalt kaster sig ned i og scorre til kampens resultat på 1-4. Et resultat som sagstens kunne have været meget større, men som i nogen grad skyldes storspil af lumske målmanden i flere omgange. Men kort sagt var det en flyvene start for de rød/sorte falke.

Positivt: -
Negativt: -

I øvrigt: søren møller blev MoM og målscorer i sin debutkamp for falkene! Dette var falkenes første sejr over Lumske BK