Fc Tre Falke - Flopbold 4-0 (3-0) 8. oktober 2005

Målscorer: s.møller, j.rudbæk,r.fasting,didi

Kort: none, none

MoM: a.tharsgaard

Holdet: a.kirkeby, j.rudbæk, k, demskov, v.hein, s.kristiansen, r.fasting, e.hein, a.tharsgaard, k.rasmusssen, n.gleie, n.nyby, t.brædder, didi, s.møller

Det var to hold med bevidstheden om at der ikke var noget at spille om, der tørnede sammen på valby idrætspark i dag. De nyoprykkede modeller, Trefalke kunne i går lørdag, hæve hænderne i vejret over at Kapow havde slået Drudenfod på hjemmebane, og således var oprykningen til A-Rækken en realitet. Omvendt havde Flopbold klaret frisag i rækken, da de ikke ville kunne blive hentet bagfra af IB Jaquet. Med andre ord kunne man frygte en rodet forestilling.

Trefalke havde valgt at starte med Tharsgaard, Fasting og Rudbeck på bænken, hvilket skyldes en (i dagspressen meget omtalt) dårlig indstilling til træning, samt efterfølgende bytur og armlægning foran ”de røde lampers hus”, i Istedgade. Set i dettte (røde) lys, var det en forståelig disposition af Tre Falkes ledelse overfor de tre, og et klart signal om at den slags opførsel ikke vil blive tolereret i A-rækken!

Trefalke kunne således byde velkommen tilbage til Kim Demskov, som fra start satte sig igennem i de bagerste geledder. Kampen startede dog meget skidt fra falkenes side, hvorfor Flopbold pressede på i gennem det første kvarters tid. Belønningen til flopperne kom da også, da Keeper Kirkeby måtte tage ufine metoder i brug, og således bremse en flopper i frit løb. Straffespark!!!

For 3. gang i sæsonen havde Keeper Kirkeby dog kigget sparkeren ud, og reddede sikkert.
Der skulle dog ikke gå længe før netop omtalte Kim Demskov kom i fokus, da han blev udsat for en brutal stempling af nr. 7 fra Flopbold. En stempling der burde have givet kort, men som ikke gjorde det. Så var dommerens linie for kampen ligesom lagt, hvilket Demskov måtte betale for med en alt for tidlig exit fra ValbyPark.

Fra det tidspunkt gik der en djævel i Falkene, og det blev hurtigt klar for enhver at denne kamp ikke kunne ende Mål-løs. Således skulle der og så kun gå endnu fem minutter, før Søren Møller kom højest blendt venner og fjender, og sikkert hadede et indlæg i kassen.
Et par minutter efter var den gal igen. Efter et godt falkeopspil, endte bolden i højre siden til topscorer Didi, som med en følt inderside aflevering fandt den fremadstormende Rudbeck, der med et kraftfuldt hovedstød fik sat bolden ind til 2-0.

Falkene var nu her der og alle vegne, og ca. fem minutter før pauseteen, endte et nydeligt opspilv hos Rasmus Fasting, der satte bolden sikkert i kassen til 3-0.
Dog fik han også, i flere omgange, hjælp af træværket. 2. halveg blev en rodet affære, med chancer i begge ender. Dog flest i den ende hvor flopbolds keeper residerede, og stod en god kamp. Dog fik han Vi skulle dog frem til kampens døende minutter før der igen var røre på åltavlen. Efter en contra, fik Fasting spillet bolden på tværs til topscorer Didi, der sikkert kunne score til 4-0, hvilket også blev kampens resultat.