dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

Investorerne jubler

Fc Trefalke fik en kæmpe penge indsprøjtning i januar, hvilken blev brugt til at investere i nye spillere; Nicolai Gleie, Andreas Beck, Magnus Andersson og Kim Demskov.
Nicolai Gleie har lige fra start bevist at han med en blændende teknik og et stort overblik forstår at spille flere pladser og oven i købet er målfarlig, hvilket han viste i kampen mod Fc Knöedel, med et dunrende langskud til en 2-0 føring. Kim Demskov har med den store rutine vist at han bør regnes for én af de bedste forsvarsspillere i DAI.
Andreas Beck er med sin hurtighed en evig trussel på fløjen og har ligeså vist sin målfarlighed.
Magnus Rønning- Andersson plejer i øjeblikket en mindre skade, men klubbens læge har netop konstateret, at han vil være klar til debut for Falkene inden for tre uger. Andersson er ligeså en mand vi kan og vil forvente os meget af.
Johan Jeppesen: ” De fire nye forstærkninger har tilsammen løftet Trefalke til et langt højere niveau end før. Som jeg ser det bidrager de med deres store rutine til en fælles sikkerhed overalt på banen.”
P.t. indeholder Trefalke-truppen 19 mand, Thomas Brædder og Magnus Andersson er begge forhindret i at spille pga. forstuvede ankler, men begge forventes tilbage inden for tre uger.

sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.