dai - futsal - rękke A-11 - trefalke - hold2

Trefalke vs. Kick as

Der er ingen tvivl om, at det rækkens bedste hold, der på lørdag mødes til et brag af en kamp, når man ser bort fra suveræne BK Vest. I forrige opgør gav Kick AS Trefalke en lussing på 4-0 og Kick AS må på baggrund heraf påtage sig favoritværdigheden til lokalbraget. Alligevel ser det positivt ud for Falkene. Alle mand meldes nogenlunde skadesfri i forhold til sidste kamp. Nicolai Gleie er vendt tilbage efter en længere tids knæproblemer og Tharsgaard er ligeså tilbage efter en længere periode udenfor holdet.
Slemmere ser det ud for Johan Jeppesen, der lørdag eftermiddag pådrog sig en fodskade. Efter et lægetjek er der stadig nogen usikkerhed om Jeppesen kan meldes klar til lørdag, men allerede til eftermiddag kunne han så småt løbetræne igen.
Til et pressemøde hos Trefalke blev kortene holdt tæt ind til kroppen. Ingen ønskede at kommentere startopstillingen til på lørdag, men det er sikkert at Trefalke vil komme med 100 km i timen og kæmpe for den chance de selv har skabt med sejren over Firat.  
sponsor for FC Trefalke hold 2 : Delicatessen
1 bruger(e) online

dato. 10.5.2024 - 1997-2004 Fc Tre Falke. Design af Fasting.